Setari Cookie-uri

Dan Bittman, noi dezvăluiri despre viața sa personală și relația cu noua iubită: E bine așa cum e...

Dan Bittman a făcut declarații recente despre viața sa personală și noua sa relație. Cu cine se iubește artistul de la Holograf, după despărțirea de mama copiilor săi.

Dan Bittman, cunoscutul artist al trupei Holograf, a fost mereu în centrul atenției pentru talentul său muzical și carisma pe scena muzicală românească. Însă, în spatele reflectoarelor, viața sa personală a fost subiectul multor speculații și curiozități. Recent, artistul a făcut unele dezvăluiri tulburătoare despre relația sa anterioară și despre noua sa iubită, lăsând să se întrevadă o nouă etapă în viața sa.

După o poveste de iubire ce a durat nu mai puțin de 25 de ani alături de Liliana Ștefan, Dan Bittman a confirmat că cei doi au ales să meargă pe căi separate. Cu toate că au rămas împreună timp de patru ani după separare, din dragoste pentru cei trei băieți pe care îi au împreună, Dan și Liliana au ajuns să ducă vieți separate încă din 2019. În cadrul unei emisiuni online, Dan a lăudat-o pe fosta sa soție, recunoscând rolul esențial pe care ea l-a avut în familia lor.

Citește și:

„Nu cred că se poate (împăcarea – n. red.), nu, nu din vina mea sau că e vreo vină. Ne bucurăm fiecare de copii, ba la mine, ba la ea, dar nu, noi doi nu mai comunicăm. Am comunicat o vreme doar pe mail, aia a fost ultima comunicare, foarte oficială și nu”, i-a spus Dan Bittman lui Teo Trandafir, conform Libertatea pentru femei.

Cu toate acestea, Dan Bittman a făcut o serie de declarații surprinzătoare despre o posibilă nouă relație. A confirmat că se află într-o fază de testare a unei relații cu o nouă parteneră, subliniind că aceasta nu este celebră și nu este implicată în viața mondenă. Deși nu a oferit prea multe detalii despre identitatea ei, Dan a menționat că își dorește ca această relație să funcționeze, deși recunoaște că viața de artist poate fi complicată din acest punct de vedere.

Citește și:

„Suntem în teste. [...] Există, se mai găsește, mai e, apar. E ok, sunt într-o fază destul de tihnită a vieții, e bine așa cum e. Nu e ceea ce se scrie, să știi, nu e cineva din zona noastră, dar e ok, mă simt bine. Depinde foarte mult cum te-ai obișnuit, în meseria asta fugi prin toată lumea, țara și cineva trebuie să înțeleagă și chestia asta, dacă se poate. De asta zic, avem o viață… o perioadă merge, dar după… Suntem în test.”, a mai declarat Dan Bittman.

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Dan Bittman a reflectat asupra relației sale anterioare și a recunoscut importanța Lilianei Ștefan în viața sa. Deschis și sincer, el a mărturisit că, în retrospectivă, ar fi schimbat multe aspecte ale relației lor și că regretă că uneori nu a acordat suficientă atenție nevoilor și sentimentelor partenerei sale.

Citește și:

„Liliana a fost femeia care a rezistat cel mai mult alături de mine, care m-a suportat, m-a înghițit, m-a luat așa cum sunt, până când, probabil, n-a mai putut, pentru că viața de artist nu e una care să… În fine, depinde, depinde de om, nu trebuie să fii artist. Ce să spun? 25 de ani ne-am înțeles bine, 29 am stat împreună, cu bine, cu rău, dar a fost o femeie care a știut întotdeauna, cu înțelepciune, să aibă grijă din umbră de tot ce însemna casă, copii și așa mai departe”, a explicat Dan Bittman.

În ciuda regretelor, Dan Bittman rămâne recunoscător pentru cei trei copii minunați pe care i-a avut împreună cu Liliana și pentru toate momentele frumoase pe care le-au trăit împreună. Cu toate că despărțirea a fost dificilă, artistul este conștient că amândoi sunt părtași la cele mai frumoase realizări din viața lor.

Citește și:

„Avem împreună trei copii frumoși și, indiferent de cum s-au terminat lucrurile, eu zic că e cea mai mare realizare din viață. Și-atunci, pot spune că suntem părtași la cele mai frumoase lucruri care ni s-au întâmplat amândurora. În rest, știi cum e, în relații se mai întâmplă… Dar dacă ar fi, într-adevăr, să schimb ceva, da, aș schimba. Aș schimba în ceea ce o privește, pentru că noi, bărbații, copilărim câteodată mult prea mult, uităm că o femeie are nevoie de respect, de liniște, de siguranță ș.a.m.d., și atunci e momentul cel mai dificil. În fine, nu vreau să intru în detalii, pentru că detaliile nu sunt plăcute, dar, cu siguranță, ce-am spus până acum e adevărat”, a încheiat artistul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.