Setari Cookie-uri

Vica Blochina, depre relația cu Victor Pițurcă: Eu i-am făcut un cadou lui Pițurcă un copil foarte frumos...

Vica Blochina a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care o are în prezent cu Victor Pițurcă, după ce Edan, fiul lor, s-a mutat la el.

Vica Blochina a ales să împărtășească noi informații despre fiul ei, Edan, și despre relația cu fostul partener, Victor Pițurcă. Chiar dacă fiul său i-a interzis să mai dezvăluie informații în presă despre el, Vica Blochina a ales să vorbească sincer și deschis despre situația actuală.

Vica Blochina și Victor Pițurcă au avut o relație etraconjugală timp de aproximativ 16 ani, iar din iubirea lor s-a născut băiatul lor, Edan. Deși tânărul a fost crescut în mare parte de mama sa, de curând el a ales să se mute la tatăl său. În ciuda schimbării radicale, Vica se mândrește cu faptul că l-a crescut pe Edan într-un mod educat și responsabil până la vârsta de 15 ani.

„Eu am dat tot ce se putea da unui copil, tot ce puteam mai bun. M-am luptat pentru el să fie el acum unde este el acum, la tatăl lui. Adică, practic, eu i-am făcut un cadou lui Pițurcă. Un copil foarte frumos. Bine-crescut, crescut până la vârsta de 15 ani, educat, cu școala foarte bună. Un copil perfect i-am făcut lui cadou”, a declarat Vica Blochina, pentru emisiunea Fiță cu Adiță.

Citește și:

Mai mult, Vica Blochina a vorbit despre felul în care l-a crescut-o pe Edan și cum a ales să îl susțină și să îl încurajeze să aibă o relație cu tatăl său. Totuși, vedeta a mărturisit că perioada adolescenței a adus noi provocări în relația lor, deoarece Edan este acum mai introvertit și nu mai comunică atât de de cu ea.

Recent, s-a aflat că Edan Pițurcă a terminat clasa a IX-a cu nota 9. Vica Blochina a declarat cu mândrie că fiul ei este bine și că este fericită pentru reușitele lui școlare.

"La vârsta de 16 ani este mai dificil, este mai introvertit și este mai greu de comunicat. Eu l-am crescut pe el până la 15 ani, a avut model acasă, pe mama. Acum mă bucur că îl are model masculin pe tatăl său, așa mi se pare și normal. Nu trebuie să-l învăț eu treaba asta. Știi, eu doar îl susțin în tot ce face, dar treaba asta (n.r. – de dragoste), să îl învețe tatăl”, a mai specificat vedeta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.