Setari Cookie-uri

Ilona Brezoianu, detalii despre noul iubit. Cum se împacă partenerul ei cu viața agitată a actriței

De-a lungul timpului, Ilona Brezoianu a reușit să păstreze discreția asupra vieții sale personale. Cu toate acestea, recent, ea a dezvăluit că iubește și este iubită, dar partenerul ei de viață are pasiuni total opuse față de ele ei.

Ilona Brezoianu, cunoscuta actriță și prezentatoare de la Antena 1, a făcut primele declarații despre noul ei iubit, dezvăluind câteva aspecte din viața sa personală, detalii care până acum au rămas învăluite în mister.

Despre Ilona Brezoianu se știe că este o prezență constantă în emisiunile de televiziune, fiind co-prezentatoare la matinalul de la Antena 1 și concurentă în cunoscutul show "Te cunosc de undeva", alături de Florin Ristei. Cu toate acestea, viața ei personală a rămas adesea departe de ochii publicului. Într-un interviu acordat pentru Playtech, Ilona a dezvăluit că iubitul ei este antrenor de schi, însă nu a vrut să ofere prea multe detalii despre modul în care s-au cunoscut. Cu toate că relația este la început, Ilona pare să se bucure de compania și sprijinul lui, declarând că în spatele reflectoarelor, ea este o persoană cât se poate de normală.

Citește și:

"El mă vede în continuare ca o persoană normală, nu știu cât este de conștient de lumea asta în care mă învârt, pentru că eu, de fapt, în momentul în care nu sunt în fața camerelor sau la emisiuni, sunt o persoană absolut normală", a declarat Ilona, pentru sursa citată mai sus.

Cu toate că pasiunea principală a iubitului său este sportul, Ilona a menționat că nu împărtășește aceeași iubire pentru ski, însă cei doi se sprijină reciproc în tot ceea ce lucrează.

„El este monitor de schi, acum este în plin sezon, e și vacanță și este la pârtie. Are tot felul de rezervări, are copii acolo, copii cu care lucrează de ani de zile și a trebuit să meargă să facă asta. Eu nu schiez, schiez e mult spus, încerc să schiez, e ceva foarte rău, adică numai schi nu se numește ce fac eu, dar îmi dau toată silința”.

Citește și:

Echipa pe care o formează cu Florin Ristei în cadrul emisiunii "Te Cunosc De Undeva" aduce mereu momente de amuzament și distracție pentru telespectatori. În noul sezon, cei doi au fost provocați încă din prima gală să interpreteze personaje care le pun abilitățile la încercare, atât din punct de vedere vocal, cât și fizic.

„Sunt mult mai înţeleaptă, nu o să mă mai enervez, nu o să mă mai oftic, nu promit! [...] 15 ediţii, adică 4 luni în care va trebui să te suport aproape în fiecare zi! Poate aud de la primul antrenament: cântă mai sus, cântă mai jos, tu nu auzi… Nu ştiu ce a fost în capul meu!”, a declarat Ilona, la primul antrenament de la "Te Cunosc De Undeva".

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.