Setari Cookie-uri

Mihai Bendeac, urare neobișnuită pentru Ilona Brezoianu, de ziua ei: Tu vei muri înaintea mea, asta e cert...

Mihai Bendeac i-a adresat un mesaj special bunei sale prietene, Ilona Brezoianu, cu ocazia împlinirii vârstei de 33 de ani. Cum a reacționat actrița?

Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu sunt, pe lângă colegi la teatru, prieteni foarte buni. Astăzi, simpatica actriță a împlinit 33 de ani, motiv pentru care Bendeac i-a făcut o urare mai neobișnuită, care, însă, a fost pe placul Ilonei.

Bendeac și Ilona Brezoianu au o relație apropiată, iar glumele între cei doi sunt la ordinea zilei. Astfel, nici urarea făcută de fostul jurat de la IUmor nu a fost lipsită de amuzament, în stilul său caracteristic.

Am spus despre ea nenumărate mârșăvii de-a lungul timpului. Că e proastă, că e tâmpită și n-are nici școală și câini și oi și ne-a omorât, tovarășu’ căpitan, ce facem?! Dar trebuie să admit că viața mea ar fi mai săracă fără această pârdalnică creatură. Pe care o iubesc. Și care mă face să râd. Dragă @ilona_brezoianu , sper că te voi regăsi pe aceeași bancă până la sfârșitul zilelor tale. Căci tu vei muri înaintea mea, asta e cert. Chiar și așa, am de gând să te îmbălsămez ca pe Lenin, să te așez pe bancă, să-ți montez un difuzor în c** care să play-eze replicile și tot voi continua. Ești o minune. La mulți ani! (Iura, Serghei, Alexei, Feodor, Mihai)”, a scris Mihai Bendeac despre Ilona Brezoianu, de ziua ei de naștere.

Citește și:

Ilona Brezoianu nu s-a supărat și nu a părut deloc deranjată de cuvintele bunului său prieten. În secțiunea de comentarii, actrița i-a mulțumit pentru urarea atipică.

„În fiecare an, urarea de la tine e cea mai specială. Recunosc. Mulțumesc, te iubesc și promit să nu las banca goală”, a scris Ilona.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.