Setari Cookie-uri

Victor Cornea, mesaj de dragoste pentru Andreea Bălan: Te iubesc! Ce spune sportivul despre artistă?

Deși sunt de doar câteva luni împreună, relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea avansează rapid. Cei doi se întrec în declarații de iubire pe social media, iar recent tenismenul a publicat noi fotografii de cuplu.

Victor Cornea a captat atenția publicului cu cele mai recente fotografii distribuite pe rețelele de socializare, în care îi mărturisește dragostea iubitei sale, Andreea Bălan. Cei doi formează un cuplu de câteva luni, însă se iubesc extrem de mult, drept dovadă declarațiile pe care le fac în mediul online.

Pe contul său de Instagram, Victor Cornea a postat trei imagini în care apare alături de Andreea Bălan. Cei doi au zâmbete largi și par mai apropiați ca oricând.

"Iubirea pură este răspunsul la toate provocările vieții. Te iubesc, Andreea Bălan." Cântăreața nu a ezitat să îi răspundă public: "Dragostea mea e pentru totdeauna, dincolo de timp și spațiu.", a scris tenismenul, în dreptul imaginii cu iubita sa.

Citește și:

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, aceștia răspunzând cu urări și fellicitări pentru povestea de dragoste care îi leagă pe cei doi.

"Sunteți minunați!!! Cei mai frumoși și drăguți!!! Să fiți fericiți!!!", "Să fiți sănătoși și fericiți. Ne bucurăm mult pentru voi !", "Ma bucur mult pentru tine, Andreea! Meriți tot ceea ce ți se întâmplă, să fii iubita și respectata de un bărbat asumat, iubitor, muncitor și cu rezultate remarcabile! Să fiți sănătoși și fericiți!", "Ce frumoși sunteți! Mereu Dumnezeu are grijă de oamenii buni.", sunt câteva dintre comentariile internauților.

Victor Cornea, în vârstă de 29 de ani, a mărturisit recent că Andreea Bălan are un impact pozitiv asupra carierei sale sportive. Cântăreața îl susține cu pe Victor și îl însoțește la majoritatea competițiilor la care participă.

Citește și:

Jucătorul de tenis a mărturisit într-un interviu: "Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi. O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează."

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.