Setari Cookie-uri

Cornel Păsat dezvăluie detalii picante din relația cu Oana Roman: Cheltuia mult pe haine, vacanțe și restaurante...

Într-un interviu pentru CANCAN.RO, Cornel Păsat, cunoscut coregraf și fost partener al Oanei Roman, a adus la lumină detalii explozive despre relația lor tumultoasă.

Cornel Păsat, care acum se bucură de o căsnicie fericită al[turi de partenera sa de viață, Bianca, a fost deschis în privința relației cu Oana Roman.. Povestea lor de dragoste s-a desfășurat pe o perioadă de șapte ani și a fost marcată de momente intense și conflicte aprinse.

În cadrul interviului, Păsat a dezvăluit că relația lor se baza pe respect și înțelegere, dar că Oana Roman este o fire aprigă la mânie și extrem de sinceră, adesea fără a-și cenzura cuvintele.

"Eu și Oana am avut o chimie bună. Relația noastră se baza în primul rând pe respect și înțelegere. Oana este o fire rebelă și orgolioasă, are sânge de spanioloaică. Este un berbec adevărat și dacă nu știi cum să aplanezi eventualele conflicte iese cu scântei. Are o calitate pe care eu o consider mai degrabă defect. E extrem de sinceră. Spune mereu adevărul necenzurat indiferent cât de incomod sau dur ar fi. De multe ori a avut de pierdut din cauza impulsivității și a lipsei de cenzură. Dar dacă ești atent la ce spune, apreciezi adevărul, sinceritatea și ai calm, tact, deschidere pentru dialog, răbdare și maturitate poți evita conflicte și poti îmbunătăți calitatea vieții conjugale.

Citește și:

Dacă te contrezi si te pui cu ea cap în cap în momentul nepotrivit ies scântei și nu prea ai șanse de câștig. Mai bine o lași sa se liniștească și o abordezi când este calmă și dispusă la dialog.

Are suflet bun, dar e aprigă la mânie. Așa că trebuie să știi cum să o iei, să o anticipezi și să eviți conflicte. Decât o confruntare directă la nervi, mai bine o retragere și revenire la discuții pe un fond mult mai calm.", a declarat Cosmin Păsat, pentru cancan.ro.

Despre motivele care au dus la destrămarea relației lor, acesta a sugerat că s-a consumat dragostea și că niciunul dintre ei nu mai era prezent cu sufletul în acea relație.

"Cred că pur și simplu s-a consumat dragostea. Niciunul dintre noi nu mai eram prezenți în acea relație. Și amândoi am simțit nevoia de separare. Nu am avut discuții pe plan financiar niciodată. Amândoi munceam mult și nu se punea problema banilor, cine câștiga mai mult sau mai puțin.", a mai spus dansatorul.

Citește și:

Mai mult, fostul partener al Oanei Roman a confirmat că aceasta avea obiceiul de a cheltui sume semnificative pe haine, vacanțe și restaurante, subliniind că statutul ei social și anturajul îi impuneau un astfel de trai.

"Oana cheltuia mult, într-adevăr, pe haine, vacanțe, restaurante, evenimente etc. Dar te obliga poziția socială și anturajul să fii la un astfel de nivel. Ea își permitea pentru că lucra foarte mult și era necesar ca ea să fie în ton cu cerințele și toate tendințele societăți în care se învârtea.", a adăugat Cornel Păsat.

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.