Setari Cookie-uri

Victor Cornea îi predă lecții de tenis Andreei Bălan. Artista, mai fericită ca niciodată

Andreea Bălan a postat un nou video pe social media, în care este înfățișată pe terenul de tenis cu iubitul ei, mai fericită ca niciodată.

Norii negri s-au risipit din viața Andreei Bălan, iar acum artista este mai fericită ca niciodată. Vedeta care a împlinit recent 39 de ani le-a mărturisit internauților că este mai fericită ca niciodată, și asta datorită noului ei iubit. Victor Vlad Cornea, în vârstă de 29 de ani, îi aduce artistei zâmbetul pe buze și, mai nou, aceasta o învață și să joace tenis.

În cel mai nou video postat pe social media, Andreea Bălan este înfățișată în timp ce joacă tenis alături de Victor Cornea iar, la final, cei doi se sărută. Artista este toată un zâmbet, iar noua ei poveste de iubire îi aduce, în sfârșit, împlinirea de care are nevoie.

@andreeabalan #work in #progress #tenis #fun & #love ♬ Feels Like Summer - Samuel Jack

Ce a atras-o pe Andreea Bălan la Victor Cornea

Andreea Bălan a mărturisit ce calități au atras-o la partenerul ei de viață, deși diferența de vârstă este una considerabilă. Vedeta este tare mândră de realizările lui Victor Cornea și îl admiră pentru dedicarea pe care o oferă tenisului.

Citește și:

M-a atras la el disciplina, performanța, ambiția. Eu credeam că sunt disciplinată, dar nu eram. Disciplina este foarte importantă și valoroasă. Sunt mândră de toate realizările lui și de tot ceea ce a făcut. Avem multe planuri, pentru că eu sunt cea mai mare susținătoare a lui și îl însoțesc la toate meciurile. Îmi place foarte mult să-l însoțesc, a recunoscut Andreea Bălan.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.