Setari Cookie-uri

Cornel Palade, după ce și-a înșelat soția: Că am avut o aventură asta nu înseamnă că mi-am trădat familia...

Cornel Palade a mărturisit că familia este pe primul loc în viața sa, deși, recunoaște, și-a înșelat soția.

Cornel Palade a făcut recent dezvăluiri despre cariera sa și despre viața personală într-un interviu acordat lui Denise Rifai, pentru emisiunea de la KanalD

Pe micile ecrane ale televiziunii românești, Cornel Palade și partenerul său de scenă, Romică Țociu, au creat momente memorabile și au rămas în memoria telespectatorilor datorită umorului lor inconfundabil și a interacțiunilor pline de viață cu concurenții și publicul.

În ceea ce privește viața sa personală, Cornel Palade și soția sa, Iuliana Palade, trăiesc o poveste de dragoste care a depășit trei decenii. Cei doi au o fiică, Ada, în vârstă de 34 de ani, care a ales să urmeze cariera artistică, continuând astfel tradiția familiei.

Totuși, cu aproximativ zece ani în urmă, s-a speculat că actorul și-ar fi abandonat familia pentru a avea o relație cu o tânără de 27 de ani. La momentul respectiv, soția lui a confirmat aceste speculații. Ulterior, în 2015, Cornel Palade a recunoscut că a avut relații extraconjugale și că aventura cu tânăra de 27 de ani a fost ca un "viciu".

Citește și:

În emisiunea lui Denise Rifai, actorul a fost întrebat dacă s-a lepădat de astfel de "vicii". El a subliniat că viața este o sumă de vicii și că este important să conștientizăm că acestea sunt vicii, nu calități.

„Nu, viața este o sumă de vicii și e bine să le păstrăm. Important e să conștientizezi că sunt vicii și să nu ți se pară că sunt calități. N-a fost niciodată discuția să-mi părăsesc căminul și să plec de lângă soția mea. Niște domnișoare ziariste au plâns un pic pe umărul soției mele, iar ea, o moldoveancă cinstită și sinceră, a pus botul la vrăjeala lor și a început să dea din casă.(…) Familia mea, pentru mine, este întotdeauna pe primul loc.(…) Că am avut o aventură cu cineva asta nu înseamnă că mi-am trădat familia. Poate mi-am trădat jurămintele, dar nu familia. Jurămintele se mai schimbă, așa e în dragoste”, a declarat Cornel Palade în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai, conform kanald.ro.

Citește și:

Cornel Palade a precizat că niciodată nu a fost în discuție să-și părăsească familia și că familia sa este întotdeauna pe primul loc pentru el. Despre episodul de infidelitate, a menționat că poate că și-a trădat jurămintele, dar nu familia, și că în dragoste jurămintele pot suferi schimbări.

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.