Setari Cookie-uri

E vară, cald și soare... nu uita de depilare!

Vara e anotimpul soarelui și mai ales al pielii expuse. Conform standardelor încă în vigoare în cea mai mare parte a lumii contemporane instagramabile, pielea care se expune trebuie să fie de regulă depilată, inclusiv cea de la nivel inghinal și câteodată și intim, de vreme ce rochiile și costumele de baie devin din ce în ce mai minimale și decoltate.

De aici tot felul de probleme, deoarece cam toate am observat de-a lungul timpului cum, câteodată, pielea depilată arată chiar mai rău decât cea cu păr, din cauza accidentelor cutanate minore, tăieturi, inflamații, roșeți, coșuri, foliculite, părului crescut sub piele… De câte ori nu te-ai pomenit zicând că ai dat o piele cu păr, dar sănătoaă totuși, pe o piele regulamentară, fără păr, dar traumatizată, care te face să arați cam… jupuită sau, dimpotrivă, solzoasă?

Problemele au și soluții!

Cu siguranță ești în căutare de soluții practice, rapide, simple, dar mai ales sănătoase, în special pentru zona intimă, unde importantă este și frumusețea, dar mai ales protecția și siguranța, având în vedere că sunt zone care stau de obicei acoperite, sunt în contact cu secrețiile corpului, creând astfel acel mediu propice pentru dezvoltarea bactoriilor, fungilor, infecțiilor și neplăcerilor de toate felurile.

Citește și:

Ca de obicei, tot natura îți vine în sprijin. Stai liniștită, nu îți voi propune fierturi complexe de plante medicinale, rădăcini contorsionate și altele asemenea. Eu sunt prietena ta, Eva Intima, și ceea ce îți propun este o gamă de produse pentru epilat cu ingrediente active naturale, fără coloranți artificiali și testate dermatologic, simplu și plăcut de folosit pentru o femeie modernă.

Descoperă o gamă de produse prietenoase cu pielea ta!

Gama de depilare de le Eva Intima conține o spumă delicată pentru ras, BIKINI SHAVING FOAM, o cremă de îngrijire a pielii după orice tip de depilare, BIKINI BALM, și loţiunea pentru prevenirea și tratarea firelor de păr crescute sub piele după depilare, BIKINI INGROW. Da, Eva Intima are soluții și împotriva acestor fire cu adevărat rebele, care se încăpățânează să se ascundă și să ne trădeze, iritând pielea și traumatizând-o în moduri multiple și mai ales multiplu inestetice. Deoarece prietena ta Eva Intima știe că Bikini Body nu este numai un corp frumos, lucrat, tonifiat și impecabil epilat, ci este în special un corp cu piele sănătoasă!

Citește și:

EVA INTIMA® BIKINI SHAVING FOAM este o spumă cremoasă, pentru o epilare ușoară și rapidă.

Înmoaie și hidratează pielea în timpul procesului de epilat, protejând-o în același timp împotriva dezvoltării microorganismelor patogene și a inflamațiilor. Ingredientele active provin de la mai multe plante dermocosmetice: aloe, mușețel, arnică, echinaceea. Este îmbogățită cu extracte de plante atent selecționate, cunoscute pentru acțiunea lor antimicrobiană, cum ar fi azadirachta, cimbru, rozmarin și melaleuca, iar extractele de mușețel, aloe și salvie, precum și acidul glicirizic (din planta Glycyrrhiza Glabra) contribuie la procesul de calmare, hidratare și regenerare a pielii.

Aplică o cantitate suficientă pe zona pe care dorești să o epilezi, după ce în prealabil ai udat-o cu puțină apă. După depilare, orice reziduu de spumă se îndepărtează cu multă apă.

Citește și:

EVA INTIMA® BIKINI BALM este o cremă care îngrijește și protejează pielea după orice tip de depilare. Oferă o acțiune calmantă și regeneratoare datorită compoziției sale bogate în extracte de plante (mușețel, aloe, salvie, gălbenele), în unt de karité și provitamina B5 (pantenol) și, în același timp, protejează împotriva dezvoltării microorganismelor patogene. Conține extracte de plante dermocosmetice cu rol de protecție antiiritantă (nalbă - Malva Vulgaris) antimicrobiană (cimbru - Thymus Vulgaris), antifungică (Hamamelis Virginiana, Azadirachta indica).

Oferă o calmare imediată a pielii iritate de depilare, regenerând în același timp zona deteriorată. Nu conține substanțe medicinale, culori sintetice și parfumuri. După îndepărtarea părului nedorit, se aplică o cantitate de EVA INTIMA® BIKINI BALM pe piele pentru a o calma și a o proteja de iritații. Crema se va absorbi rapid și fără urme. Pentru cele mai bune rezultate, repetă aplicarea la 4-6 ore.

Citește și:

BIKINI INGROW este o loţiune pentru prevenirea și tratarea firelor de păr crescute sub piele după depilare. Datorită acidului salicilic și acizilor din fructe (AHA) exfoliază intensiv pielea, reducând astfel creșterea firelor de păr de sub piele, care la răndul lor pot duce la apariția inflamațiilor. În același timp, compoziția sa îmbogățită în uree și extract de aloe, menține pielea moale și hidratată, în timp ce extractele de mușețel și arnică calmează eventualele zone iritate.

Agenți keratolitici și exfolianți speciali mențin foliculii de păr deschișI și nu permit firelor de păr în creștere să adere sub stratul de piele; în plus, împiedică dezvoltarea microorganismelor patogene care pot duce la inflamația cunoscută sub numele de foliculită. Nu conține coloranți și parfum.

Citește și:

Pune o cantitate mică de EVA INTIMA® BIKINI INGROW pe o dischetă demachiantă și aplică în zonele unde firele de păr încep să crească sub piele - sau, preventiv, imediat după epilare, în zonele unde știi că, de obicei, apar astfel de fire. Loțiunea se va absorbi imediat, fără urme, iar pentru rezultate optime aplică de 3-4 ori pe zi.

EVA INTIMA® BIKINI INGROW se poate folosi pe orice zonă a pielii după orice metodă de epilare.

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.