Setari Cookie-uri

Advertorial Nu știi cum să-ți pregătești mansarda pentru sezonul rece? Descoperă ofertele speciale VELUX și vezi ce pachet ți se potrivește

O locuință călduroasă și luminoasă este esențială în aceste zile reci, iar cu noile pachete promoționale VELUX, transformarea mansardei tale într-un spațiu confortabil nu a fost niciodată mai accesibilă.

Cu ferestrele de mansardă din gamele Standard și Standard Plus, ai șansa de a crea din mansarda ta un loc perfect pentru zilele cu temperaturi scăzute. Așadar, nu lăsa sezonul rece să te oprească! Alege VELUX și transformă-ți mansarda într-un spațiu de vis, unde confortul și eleganța se întâlnesc într-o simbioză perfectă. Vezi ce oferte ți s-au pregătit pentru perioada 16 octombrie – 30 noiembrie!

La achiziția unuia dintre cele două pachete promoționale și a ramelor de etanșare achiziționate cu kit de izolare termică BDX, vei avea o ofertă specială. Astfel, dacă optezi pentru gama de ferestre Standard, vei primi un rulou exterior parasolar VELUX la doar 20 de lei fără TVA. Iar la achiziția pachetului din gama de ferestre Standard Plus, te poți bucura de un rulou interior opac, culoare bej, la doar 100 de lei fără TVA.

Ai grijă de mansarda ta și alege pachetul potrivit pentru tine

Cu VELUX, calitatea vine la pachet cu rafinamentul, așa că profită acum de aceste oferte speciale și adaugă o notă de confort locuinței tale. Optează pentru VELUX și transformă mansarda ta într-un loc plin de căldură și lumină, un loc unde te vei bucura de toate frumusețile sezonului răcoros.

Alege să cumperi câte pachete promoționale dorești, și vei primi automat un număr corespunzător de rulouri exterioare parasolare sau rulouri interioare opace la un preț special.

Campania promoțională „Să-ți transformi mansarda este mai accesibil ca oricând!” se adresează atât persoanelor fizice, cât și companiilor cu rezidența sau sediul în România și Republica Moldova. Așadar, indiferent dacă ești un proprietar de casă sau un antreprenor în căutare de soluții pentru a îmbunătăți spațiile tale, VELUX are oferte speciale pentru tine.

Produsele comandate vor fi expediate direct la sediul Distribuitorului Partener VELUX. Iar de aici, totul devine mai comod, deoarece vei putea ridica personal aceste produse, atât din România, cât și din Republica Moldova. Ce mai e de știut? Pachetele promoționale comandate în cadrul acestei campanii se vor livra până cel târziu la data de 22 decembrie 2023. Așadar, bucură-te de produsele VELUX înainte de sărbători și pregătește-ți locuința pentru sezonul rece.

Să-ți transformi mansarda este acum mai accesibil ca oricând! Alege VELUX și îmbunătățește-ți locuința pentru sezonul rece. Mai multe detalii te așteaptă pe velux.ro/promotie-toamna.


Kudika
7 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.