Setari Cookie-uri

3 idei minunate pentru a alege cutii pentru prăjituri perfecte pentru evenimentul tău

Urmează o nuntă sau un botez, un eveniment pe cât de minunat și unic, pe atât de emoționant și care implică destul de multă organizare. Sunt multe aspecte de pus la punct, dar acum să vorbim despre mărturii și acel dulce cu care îți poți încânta participanții.

Mărturiile sunt, așa cum știm cu toții, o amintire de la un eveniment. În trecut era corelat cu faptul că mariajul trebuia dovedit și că drept dovadă că a avut loc, era prezentată mărturia. Acum însă este un gest simbolic și totodată o dorință de a mulțumi într-un fel sau altul celor care au fost prezenți alături de tine la eveniment. Iată ce poți dărui, ce poți alege și ce rol poți da unor cutii pentru prajituri aparent banale!

# Prăjituri în forme și culori fel de fel

Acestea pot avea rol de mărturii, dacă, atenție, astfel de deserturi în cadrul evenimentului vor fi totuși servite. Cu alte cuvinte, nu poți înlocui servirea lor de la locul evenimentului cu ele fiind mărturii. Dacă ai, spre exemplu, un candy bar, le poți oferi împachetate chic. În acest sens optează pentru cutii pentru prăjituri cu inserție transparentă. Vei permite așadar ca interiorul să fie vizibil și dorit! Cine nu ar pofti la dulciuri delicioase?

Citește și:

Alternativa aici ar putea fi despre cutiile cu mâner, unde încape cu lejeritate porția de prăjituri. De altfel aceasta este o alegere clasică.

# Toppinguri delicioase

În funcție de specificul evenimentului și de povestea voastră, dulce ca mierea de ce nu, puteți opta pentru ca mărturiile să fie împachetate în mici borcane. Pot fi alese toppinguri diverse, dar în mod clar apreciate la cote maxime sunt cele homemade. Mierea naturală sau alte delicii de acest fel vor fi creatoare de amintiri și la fiecare servire participanții la evenimentul tău își vor aminti cu drag de voi.

# Foto, magneți sau plante suculente în mici recipiente

La o simplă căutare online îți vei da seama că mărturii sunt cu sutele. Dacă îți pui și tu creativitatea la bătaie mai găsești câteva. Ideea este însă că ceea ce alegi să corespundă și cu povestea voastră. În acest sens poți opta pentru plantele suculente în mici recipiente, pornind de la ideea că dragostea voastră s-a înrădăcinat foarte bine. Poți alege de asemenea și magneți, o mică amintire pe care o avem cu toții din orice concediu sau fotografiile la minut pe care și le pot crea invitații oricând de-a lungul evenimentului.

Citește și:

Acestea sunt și idei practice, însă cabina foto la o nuntă rustică sau pur tradițională s-ar putea să nu fie tocmai în concordanță. Dacă îți surâde ideea de a oferi mărturii “vii” poți la fel de bine să alegi o pungă de semințe ce pot fi plantate. Alegi tipul de plantă sau flori semnificative pentru voi și evenimentul vostru și recipiente pe măsură.

Mărturiile nu ar trebui să fie nici scumpe și nici o bătaie de cap, ci mai degrabă o idee fantastică ușor de pus în aplicare. Tu, ce alegi?

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.