Setari Cookie-uri

Aroganța făcută de Sânziana Buruiană pentru a semăna cât mai mult cu Barbie. Vreau ca în viitorul apropiat să...

Sânziana Buruiană se numără printre primele vedete din showbizul românesc. A frapat publicul cu dezinvoltura sa când a ajuns în industrie și a rămas pentru că nu multe au renunțat la inhibiții păstrând și o decență în apariții. Dar iată că viața a a calibrat-o și din asistentă TV jucăușă a devenit mamă și femeie de casă. Totuși, nu a uitat de aroganțele făcute cândva.

Pasionată de fashion, mai exact de ultimele tendințe în materie de modă, vedeta și-a vopsit autoturismul în culoarea roz, din dorința de a semăna cât mai mult cu Barbie, fenomen răspândit ca un virus la nivel național și internațional după apariția filmului cu același nume.

Sânzi, după cum era cunoscută în vremurile în care își botezase sânii „Sânzi” și „Ana”, a mărturisit că nu vrea să se oprească aici în ceea ce privește culoarea roz, ba chiar vrea să-și vopsească și casa astfel, iar dorințele sale nu se opresc aici. În viitor, are în plan să organizeze și evenimente pentru copii, toate în această culoare.

Sânziana Buruiană este căsătorită cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf, alături de care au două fete. Cei doi au o căsnicie pe care o țin departe de lumina reflectoarelor. Primii ani după ce a venit pe lume prima lor fiică, Sânziana Buruiană s-a dedicat creșterii micuței și a renunțat la aparițiile televizate.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.