Setari Cookie-uri

Dorian Popa, cu ochii în lacrimi vorbind despre credință și separarea de Claudia Iosif: Ustură în suflet...

În cadrul podcastului "Gând la gând cu Teo Trandafir", Dorian Popa și-a deschis inima, izbucnind în lacrimi atunci când a vorbit despre despărțirea de Claudia Iosif și despre credința sa în Dumnezeu.

Dorian Popa, artistul cunoscut pentru energia sa debordantă și carisma scenică, a oferit o latură mai puțin cunoscută publicului său într-un episod emoționant al podcastului "Gând la gând cu Teo Trandafir". Într-o atmosferă de sinceritate și vulnerabilitate, artistul a vorbit deschis despre despărțirea de Claudia Iosif, dar și despre credința sa în Dumnezeu. Artistul recunoaște că uneori poate fi perceput ca fiind "ușor arogant", dar este deschis în a-și recunoaște slăbiciunile și în a căuta ajutor atunci când simte nevoia. Într-o dezvăluire emoționantă, Dorian a împărtășit că rugăciunile și credința în Dumnezeu îi aduc liniștea și echilibrul în viață.

„Au fost momente când te mai zbuciumă puțin și te clatină. Am încercat să aleg o oarecare formă de terapie, dar nu este chiar o terapie, pentru că este o persoană care nu este psiholog, neapărat, este și un energoterapeut. Nu am avut mai mult de trei, patru discuții până acum, dar m-au ajutat. Cu toate astea, cea mai mare putere îmi vine de la Dumnezeu și pentru asta nu pot decât să-i fiu recunoscător. La sfârșitul zilei îmi repet același lucru pe care trebuie să ni-l repetăm în fiecare dimineață: m-am trezit, sunt sănătos, respir. Pe lângă asta, slavă cerului, mai am și o grămadă de lucruri de la bunul Dumnezeu, care mi-a dat în viață. De ce să mai stau să mă plâng? Dacă m-aș întâlni cu Dumnezeu față în față și aș putea să-i pun o singură întrebare, l-aș întreba dacă mă poate ține sănătos toată viața. Atât îmi doresc. Dacă sunt sănătos, eu sunt sigur că le pot face pe toate celelalte”, a spus Dorian Popa.

Citește și:

În timpul discuției cu Teo Trandafir, Dorian a fost cuprins de lacrimi atunci când a vorbit despre experiența sa spirituală și despre rugăciunile care l-au ajutat în momentele dificile. Artistul a împărtășit o rugăciune specială cu Teo și ascultătorii, subliniind puterea credinței și a încrederii în Dumnezeu în viața sa.

„Pe tot omul și pe toată ființa ce este tulburătoare, Tu, Doamne, ține-i cu puterea ta cât mai departe de fața mea și lăcașurile vieții mele. Auzi, părinte, glasul meu, chiar dacă strig din mijlocul furtunii și ajută-mă să ies la limanul liniștii și al odihnei mele”, a spus artistul.

În ceea ce privește despărțirea de Claudia Iosif, după 11 ani de relație, acesta a fost un moment dificil pentru Dorian. Artistul a declarat că separarea este una definitivă și că își asumă suferința, dar în același timp înțelege că trebuie să meargă mai departe și să privească spre viitor cu speranță și încredere.

Citește și:

„S-a încheiat de tot. Ustură în suflet, dar trebuie să înțelegem că la un moment rănile se și închid. Dacă te gândești în mod constant la rana ta, cred că se va închide mai greu. Trebuie să ne asumăm faptul că în viață trebuie să mergem mai departe”, a concluzionat artistul.

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.