Setari Cookie-uri

Dana Nălbaru, secrete neștiute din relația amoroasă cu Călin Goia: Ajunsesem să nu mai văd lucrurile frumoase din jur...

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează o familie frumoasă și au demonstrat că pot trece peste orice provocare. Totuși, puțină lume știe că înainte de mariajul cu prezentatorul tv, fosta artistă de la HI-Q a avut o relație de 7 ani cu Călin Goia.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au sărbătorit recent 18 ani de căsătorie, o reușită care în lumea mondenă pare să fie tot mai rar întâlnită. Această poveste de dragoste a început, însă, în urmă cu mult timp și nu a fost lipsită de provocări, pe care au reușit să le depășească cu brio.

Înainte de a-și uni destinul cu Dragoș Bucur, Dana Nălbaru a avut o relație cu artistul Călin Goia, care a durat 7 ani. Cu toate că mulți și-au pus întrebări cu privire la momentul în care cei doi vor face pasul cel mare, acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. Dana Nălbaru a vorbit deschis despre acea perioadă și a dezvăluit că, în ciuda longevității relației, a simțit că nu este alesul ei încă din prima jumătate de an petrecută alături de solistul de la Voltaj.

Citește și:

"Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație", a mărturisit Dana, potrivit cancan.ro.

"Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație. Ajunsesem să nu mai văd lucrurile frumoase din jur, senzația de neîmplinire sporea, m-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic", a mai explicat Dana Nălbaru.

Decizia de a pune capăt acelei relații a fost, fără îndoială, dificilă și dureroasă, dar a fost, în cele din urmă, un pas necesar pentru a-și recăpăta pacea și fericirea. Astăzi, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au împreună trei copii și își construiesc viitorul într-un mod care să le ofere echilibrul și liniștea de care au nevoie.

Citește și:

Un alt capitol important din viața lor este decizia de a-și construi o casă la țară, în satul Moșteni-Greci, județul Argeș. Pe rețelele de socializare, Dana Nălbaru a împărtășit cu fanii imagini din noua lor locuință de familie și din activitățile pe care le desfășoară acolo. Într-un vlog pe YouTube, Dragoș Bucur a dezvăluit că și el și-a dorit să-și construiască o casă la țară pentru a găsi liniștea și pentru a oferi copiilor lor un mediu sigur și prietenos.

"M-am născut în București, m-am născut chiar acasă, am crescut în București. Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc unde să se liniștească, un loc unde să își încarce bateriile, poate să aibă o livadă, poate să crească câteva animale, să găsească un loc unde să își poată lăsa copiii liniștiți să se joace fără să îi fie teamă că dă mașina peste ei… Visul ăsta, pentru mine, e pe cale să devină realitate. M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran", a povestit Dragoș Bucur.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.