Setari Cookie-uri

Connect-r și Smiley s-au îndrăgostit de aceeași femeie, iar ea, într-un final, l-a ales pe Marius Moga!Dezvăluirile artistului

Connect-R a făcut o dezvăluire surprinzătoare, la unul dintre concertele sale. Artistul a surprins pe toată lumea atunci când a spus că el și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie, iar ea, într-un final, l-a ales pe Marius Moga.

Connect-R i-a surprins într-un mod inedit pe fanii lui, atunci când, la un concert, el a făcut o mărturisire inedită. Înainte de a cânta piesa Rita, artistul a spus că această melodie a luat naștere dintr-o experiență personală. Mai exact, el și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie, iar ea, până la urmă, l-a ales pe Marius Moga.

„Piesa următoare este despre o femeie pentru care m-am bătut cu Smiley. Da, pe bune! Pentru ca, în final, să rămână cu Moga”, a spus Connect-R în timp ce se afla pe scenă, potrivit cancan.ro.

Connect-R a înșelat-o pe Misha

Connect-R și-a lansat cartea autobiografică, În livada cu nuci, acolo unde a scris despre experiențele sale de-a lungul vieții, inclusiv despre motivele care au dus la divorțul dintre el și Misha.

Citește și:

Cei doi s-au căsătorit în 2013, iar 5 ani mai târziu, în 2018, Misha și Connect-R semnau actele de divorț. Ei nu am vorbit niciodată despre separarea lor ca și cuplu și au păstrat întotdeauna problemele conjugale departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, abia acum, Connect-R a dezvăluit că și-a înșelat soția, ci nu doar o dată.

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț. Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au tot adunat până într-o zi, când a luat decizia de a divorța.

Astăzi, în noua mea stare nu aș mai avea de gând să înșel, nici gând să mai beau, nici gând să mă mai droghez, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om. De ce n-a zis acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm. N-a zis pentru că este o femeie orgolioasă, mai cred că a fost rănită și că și-a pierdut încrederea în mine. Și a rămas cu trauma provocată de mine, n-a putut să treacă. Chiar dacă, în anumite momente, aș fi sperat la o împăcare, cu prima ocazie, îmi reproșa tăios toate gesturile mele de trădare. Mă făcea să mă simt ultimul om, n-a putut să creeze pacea în casă. N-a putut să treacă peste momentele mele de rătăcire. Eu le lăsasem mult în urmă. La mine nu mai funcționau reproșurile, pentru că știam cine sunt și cum m-am schimbat“., a scris artistul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.