Setari Cookie-uri

Otilia Bilionera, noi detalii despre logodnicul turc: S-a împuşcat în piept...

Otilia Bilionera a făcut mărturisiri cutremurătoare despre trecutul iubitului ei. Logodnicul artistei a avut parte de multe momente de cumpănă, pe care le-a depășit cu brio.

Otilia Bilionera a împărtășit detalii intime despre relația sa cu logodnicul turc, Bekir Ali. Într-un interviu recent, Otilia a dezvăluit poveștile emoționante și mai puțin cunoscute care stau în spatele relației lor, aducând la lumină trecutul dureros al iubitului său.

La 23 de ani, Bekir Ali i-a cucerit inima Otiliei Bilionera și a cerut-o în căsătorie. Deși diferența de vârstă dintre cei doi este de 7 ani, aceasta nu a reprezentat o piedică pentru artistă. Otilia a mărturisit că Bekir Ali a fost întotdeauna un bărbat matur și atent, calități care i-au atras atenția.

"Este destul de atent pentru vârsta lui, destul de matur. El împlineşte în octombrie 24 de ani. Este o diferenţă de 7 ani între noi. Se ştie că turcii sunt mai romantici, mai pasionali, mai atenţi, de asta îmi şi plac. Nu mi-a fost teamă de diferenţa de vârstă dintre noi pentru că el este mai matur.", a declarat Otilia pentru Fanatik.

Citește și:

Dar sub aparențele maturității se ascunde o poveste de viață tulburătoare. La vârsta de doar 19 ani, Bekir Ali a fost nevoit să devină stâlpul familiei după ce tatăl său și-a pus capăt zilelor în urma unor dificultăți financiare. Otilia a dezvăluit că Bekir Ali a fost cel care l-a descoperit pe tatăl său împușcat în mașină, o tragedie care l-a făcut să renunțe la facultate și să-și asume responsabilitatea susținerii mamei și surorii sale.

"Tatăl lui s-a sinucis şi el a fost cel care l-a găsit împuşcat. S-a împuşcat în piept. Iubitul meu l-a găsit în maşină. Tatăl lui făcuse foarte mulţi bani, au deschis o afacere, care nu a fost cea mai ok. A pierdut tot, i s-a pus sechestru pe proprietăţi, pe absolut tot şi-atunci tatăl lui nu a văzut altă scăpare decât să se sinucidă. Toată responsabilitatea i-a căzut iubitului meu pe umeri. El mai are o soră şi pe mama lui. A trebuit să renunţe la Facultatea de Arhitectură ca să poată munci şi să îşi întreţină mama şi sora. Este un tip descurcăreţ şi muncitor şi a scos-o la capăt.", a povestit frumoasa artistă.

Citește și:

Cu toate că iubirea lor este puternică, Otilia a recunoscut că Bekir Ali are și momente de gelozie. În plus, Bekir Ali este un susținător dedicat al carierei muzicale a lui Otilia și îi este alături la evenimentele sale, în special în Turcia.

„Mai are şi el momente de gelozie, e normal să fie gelos, dar nu dus la modul acela extrem. Îmi mai atrage atenţia, se mai uită prin telefonul meu la mesaje, le ştie pe toate. Pe Instagram mai ales primesc tot felul de declaraţii, mesaje. Vine la multe dintre concerte cu mine. Îmi place să ne petrecem timpul împreună, mai ales că eu am în Turcia majoritatea evenimentelor. Mă susţine, îmi face poze, filmuleţe, atunci când vine cu mine.", a adăugat Otilia.

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.