Setari Cookie-uri

Otilia Bilionera este însărcinată? Ce spune artista despre căsnicia cu iubitul turc

Otilia Bilionera este mai fericită ca niciodată de când s-a căsătorit cu iubitul turc, iar împreună au parte de numeroase momente de iubire. Ce spune artista despre mărirea familiei?

Otilia Bilionera a fost subiectul unor intense speculații în ultima perioadă, după ce fanii au observat "o burtică suspectă" în fotografiile ei de pe rețelele de socializare. Aceste zvonuri au fost alimentate de faptul că artista s-a căsătorit în luna octombrie a anului trecut cu Bekir Ali, un bărbat de origine turcă. Cu toate acestea, Otilia Bilionera a clarificat situația, negând că ar fi însărcinată în prezent.

Otilia Bilionera și Bekir Ali și-au legat destinele într-o ceremonie civilă cu câteva luni în urmă, iar momentul lor de fericire este evident în fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, în urma unor comentarii și speculații despre o posibilă sarcină, artista a fost nevoită să intervină și să ofere un răspuns ferm.

Citește și:

Într-o postare recentă pe Instagram, Otilia Bilionera a primit o serie de întrebări și comentarii din partea fanilor, care au dorit să afle dacă este sau nu însărcinată. Cu toate că unele reacții indicau spre această posibilitate, artista a clarificat situația printr-un comentariu, asigurându-și fanii că momentan nu este însărcinată. În timp ce mulți admiratori au fost încântați de posibilitatea apariției unui "bebeluș turc", Otilia Bilionera a răspuns cu grație și claritate, liniștind speculațiile care au început să ia amploare pe rețelele de socializare.

Căsătoria lui Otilia Bilionera cu Bekir Ali, care are 23 de ani și este mai tânăr cu 7 ani decât ea, a fost subiectul unor discuții datorită diferenței de vârstă. Cu toate acestea, artista a subliniat că maturitatea și responsabilitatea lui Bekir au fost aspecte esențiale în relația lor, amintind povestea tragică din viața lui, în care și-a asumat responsabilitatea familiei încă de la o vârstă fragedă.

Citește și:

„Când avea 19 ani, tatăl lui s-a sinucis şi el a fost cel care l-a găsit împuşcat. S-a împuşcat în piept. Iubitul meu l-a găsit în maşină. Tatăl lui făcuse foarte mulţi bani, au deschis o afacere, care nu a fost cea mai ok. A pierdut tot, i s-a pus sechestru pe proprietăţi, pe absolut tot şi-atunci tatăl lui nu a văzut altă scăpare decât să se sinucidă. Toată responsabilitatea i-a căzut iubitului meu pe umeri. El mai are o soră şi pe mama lui. A trebuit să renunţe la Facultatea de Arhitectură, ca să poată munci să îşi întreţină mama şi sora. Este un tip descurcăreţ şi muncitor şi a scos-o la capăt”, a povestit artista, pentru fanatik.ro.

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.