Setari Cookie-uri

Cum se înțelege Otilia Bilionera cu soacra sa. Artista și Bekir Ali Karakas s-au căsătorit după un an de relație:Pentru mine e..

Otilia Bilionera a spus care este relația pe care o are cu soacra sa, la scurt timp după căsătorie. Artista și Bekir Ali Karakas și-au unit destinele, după un an de relație și sunt foarte fericiți împreună.

Otilia Bilionera și-a găsit liniștea în brațele lui Bekir Ali Karakas, după ce de-a lungul anilor a avut parte de mai multe relații care nu au mers deloc așa cum se aștepta. Cei doi aveau doar un an de relație, când au decis să își unească destinele și chiar dacă mulți sunt de părere că s-au grăbit să facă marele pas, ea este ferm convinsă că acesta este alesul inimii sale și că vrea să trăiască pentru tot restul vieții sale alături de el.

De asemenea, ori de câte ori a avut ocazia, vedeta a vorbit foarte frumos despre partenerul ei de viață care o tratează așa cum merită și care îi oferă iubirea de care avea atât de multă nevoie și pe care nu a primit-o până acum. În ultimele luni, Otilia Bilionera a fost mai mult plecată în Turcia, unde se află și familia soțului ei, motiv pentru care mai mulți dintre fanii ei au fost curioși să afle cum se înțelege, de fapt, cu soacra sa.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.