Setari Cookie-uri

Cum să organizezi o petrecere de neuitat pentru copilul tău

Aniversările sunt frumoase la orice vârstă, însă atunci când vorbim despre aniversarea copilului, aceasta are un farmec aparte.

Copiii sunt cei mai entuziasmați atunci când vine vorba de zilele lor de naștere. Se gândesc la cadourile pe care le vor primi, la tort, dar și la petrecerea minunată pe care părinții o vor organiza, petrecere unde vor veni toți prietenii lor. Există mai multe modalități de a organiza o petrecere. Vom vedea cum poți organiza un party aniversar și ce accesorii ar trebui să achiziționezi pentru a face din acest eveniment o amintire de neuitat pentru copilul tău.

Se apropie aceasta zi importantă și copilul tău își dorește o petrecere alături de prieteni. Organizarea ar trebui să fie făcută măcar cu două săptămâni înainte. Ai multe posibilități.

Petrecere la tine acasă

Poți organiza o petrecere în propria locuință dacă dispui de spațiu sau dacă numărul de invitați nu este unul foarte mare. Pentru asta ar trebui să faci puțin loc în camera de zi sau, dacă stai la casă și petrecerea este vara, atunci curtea ar fi un loc excelent. Copiii se întâlnesc mai mult pentru distracție și mai puțin pentru mâncare. Totuși trebuie să iei în considerare și acest aspect. Nu recomandăm să te apuci să gătești oale cu sarmale și mâncăruri grele. Copiii se vor mulțumi cu mâncare simplă cum ar fi pizza sau celebrii cartofi prăjiți cu piept de pui pane. Nu uita de biscuiți dulci și sărați, sucuri (de evitat sucurile acidulate), fructe tăiate felii și, desigur, tort. Nu trebuie să fie o cheltuială mare. Poți face totul în casă sau poți să comanzi la pizzeria locală produse proaspete. Nu uita de accesorii. Poți alege accesorii Departy.ro pentru petreceri care sunt extrem de diversificate. Ce să alegi?

Citește și:

1.Farfurii și pahare

Farfuriile și pahare nu trebuie să fie de porțelan. Alege aceste accesorii cât mai ușor de manevrat. Cele din carton sau bambus sunt ideale. De fapt, cele din carton sunt disponibile cu diverse modele pentru copii. Astfel, pentru fete, poți alege farfurii și pahare cu prințese sau unicorni, ori alte personaje din desene animate. Băieții, cu siguranță, vor prefera farfuriile și paharele cu tematică precum fotbal, mașini sau supereroi. Spiderman este unul din personajele cele mai iubite, așa că poți alege aceste accesorii pe tematica personajului Peter Parker.

2. Baloane

O petrecere nu este completă fără baloane. Nu trebuie să fii copil să alegi baloanele pentru un party, însă cu atât mai mult cu cât este vorba de cei mici. Poți alege baloane colorate sau cu tematică sau, dacă bugetul îți permite, poți crea o ghirlandă din baloane. De asemenea, copiii care vor participa la petrecere pot primi baloane cadou, pe care să le ia acasă. Baloanele sunt de două feluri: latex și folie. Cele din latex sunt mai accesibile, însă se pot sparge ușor. Ele sunt ideale însă pentru ghirlande sau arcade. Cele din folie sunt disponibile în diverse modele, inclusiv sub formă unor personaje îndrăgite de cei mici. Acestea sunt umplute cu heliu și rezistă mult timp. Pentru a evita să-și ia zborul, prinde-le cu o sfoară de scaune sau alte obiecte ce nu pot fi ridicate ușor.

Citește și:

3. Coifuri și props-uri

Coifurile sunt nelipsite de la petrecerile pentru copii. De asemenea, acestea pot fi adaptate tematicii petrecerii, pentru că la magazinele de petreceri vei găsi coifuri pentru fiecare personaj preferat de micuți. Props-urile sunt un alt accesoriu popular în ultimul timp la petreceri pentru mari și mici. Acestea sunt sub formă de ochelari, mustăți, joburi, măști și așa mai departe. Sunt ideale pentru a face fotografii amuzante. Având aceste props-uri la îndemână poți realiza chiar și o cabină foto unde micuții să își dezlănțuie creativitatea.

4.Pinata

Deși nu este o tradiție românească, pinata a câștigat inimile celor mici. Este vorba despre o figurină goală pe interior, din carton, foarte colorată. În această figurină se pun bomboane și alte dulciuri, iar copiii trebuie să lovească figurina, legați la ochi, cu o bată până această se sparge. După ce se sparge, cei mici vor aduna dulciurile căzute. Acest accesoriu de petrecere este distracția perfectă pentru copiii energici.

Citește și:

Petrecere la centrul de joacă

Dacă acasă nu ai spațiu suficient sau nu îți place deranjul, poți organiza o petrecere la un centru de joacă. Marile orașe au cel puțin două-trei astfel de centre, unde cei mici se vor distra de minune. Centrele de joacă au o mulțime de activități pentru copii, iar unele pun la dispoziție inclusiv animatori care să întrețină atmosfera. Aceste locații pun uneori chiar și masa la dispoziție. Dacă nu, vorbește cu cei care le manageriază dacă puteți aduce propriile băuturi și preparate. Desigur, un centru de joacă poate însemna un buget mai mare, însă avantajele sunt multe.

Petrecere în parc de aventură

Aceasta ar fi o petrecere minunată, în special vara. Dacă în orașul tău sau în apropiere este un astfel de parc, poți organiza aici o petrecere “aventuroasă”. Copiii vor fi ocupați pentru câteva ore, iar părinții mulțumiți că îi vor pune direct la somn după petrecere. Dea semenea, poți propune că micuții să vină costumați în pirați sau personajele din Peter Pan, de exemplu și să pornească într-o aventură minunată. De asemenea, aici poți aduce mâncare, băutură și accesorii de petrecere, după ce în prealabil ai vorbit cu managerul locației.

Citește și:

După cum vezi, există numeroase opțiuni pentru a organiza o petrecere pentru copilul tău. Acestea sunt doar câteva idei, însă tu poți să-ți lași imaginația să lucreze sau îl poți întreba pe cel mic cum și-ar dori să organizați petrecere aniversară. Cum s-ar spune, cerul este limita așa că nu îți fie teamă să te lași purtat de val și să organizezi acea petrecere pe care copilul tău nu o va uita vreodată.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.