Setari Cookie-uri

Alin Oprea și Medana au refuzat oferta Asia Express: Notorietatea lui m-a deranjat...

Alin Oprea și Medana au fost invitați să participe la Asia Express, însă cei doi au refuzat oferta. Soția artistului a luat această decizie, însă l-a încurajat pe Alin să meargă singur.

Medana și Alin Oprea au fost invitați să participe la emisiunea "Asia Express", dar au refuzat oferta. Motivul refuzului a fost legat de reticența Medanei, soția lui Alin Oprea, de a fi filmată constant și de a avea o prezență constantă în mediul public.

La începutul relației cu Alin Oprea, Medana s-a confruntat cu dificultăți legate de popularitatea acestuia și de expunerea mediatică. Ea a refuzat chiar și apariții la show-uri TV bine remunerate, cum ar fi "Asia Express". Cu toate acestea, în timp, s-a obișnuit cu acest tip de expunere.

„Am fost invitați la Asia Express în cuplu, dar eu am fost aceea care nu a vrut să meargă. El voia, în schimb, că e artist și dădea bine la imagine. I-am spus să meargă doar el. Pe mine notorietatea lui m-a deranjat, sincer, la început, dar nu am avut ce să fac pentru că m-am îndrăgostit de el. Acum cu nunta aceasta ce am mai spart și eu gheața, nu mai am așa emoții să ies și să vorbesc în public', a dezvăluit Medana Oprea, pentru Click!

Citește și:

Cu toate că Alin Oprea era interesat să participe la emisiune pentru a-și consolida imaginea de artist și pentru a-și promova trupa, Medana a decis să nu meargă la acest gen de provocare și l-a încurajat pe Alin să meargă doar el. Ea a menționat că notorietatea soțului ei a deranjat-o la începutul relației lor, dar a trebuit să accepte acest aspect, deoarece s-a îndrăgostit de el.

Recent, Alin Oprea și Medana s-au căsătorit religios, după o relație de mai bine de patru ani. Evenimentul a fost unul deosebit, cu 500 de invitați, zece perechi de nași, decor festiv și rochii de mireasă speciale. Cu toate că Medana a avut inițial reticențe legate de expunerea în mediul public, aceasta a participat la evenimente importante din viața lor și și-a împărtășit povestea de dragoste cu fanii lor.

Citește și:

„Binecuvântat cu cea mai frumoasă mireasă’, a scris Alin Oprea pe rețelele de socializare.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.