Setari Cookie-uri

Daniela Gyorfi, nemulțumită de nunta lui Alin Oprea! Artista a răbufnit: Nu m-am distrat...

Daniela Gyorfi și-a arătat nemulțumirea față de nunta prietenului său, Alin Oprea. Artista nu a mai apucat să cânte, deși venise special pentru acest lucru.

La nunta lui Alin Oprea cu Medana, eveniment care a avut loc pe 15 septembrie, au fost invitați peste 500 de oameni, majoritatea artiști, și erau planificate și câteva momente muzicale. Daniela Gyorfi, care fusese invitată să cânte la nuntă, s-a pregătit pentru asta și a așteptat să urce pe scenă timp de ore întregi, dar din păcate, nu a mai avut ocazia să cânte. Ea a venit special de la un concert din țară pentru a-i fi alături colegului ei, Alin Oprea, în ziua nunții.

Desfășurarea nunții s-a întins pe o perioadă lungă, iar programul a fost dat peste cap, inclusiv momentele în care artiștii trebuiau să cânte. Mai mulți artiști, printre care și nașa Maria Dragomiroiu, nu au apucat să cânte din cauza întârzierilor.

Daniela Gyorfi a povestit că așteptarea a fost lungă și că nu s-a distrat la eveniment, deoarece a venit special pentru a cânta și nu pentru a sta la masă.

Citește și:

Eu nu mă dusesem acolo ca mesean. Am așteptat ore întregi să cânt! Nu au apucat mai mulți să cânte, nu doar eu. Nici nașa Maria Dragomiroiu nu a cântat. Eu am venit special de la un spectacol de la Odobești. Eu nu m-am dus ca mesean, mă dusesem doar ca să cânt. Probabil că s-a decalat programul, nu știu ce s-a întâmplat!

Noi am venit de la cântări, eu am venit cu Cristi Dules și tot am așteptat până pe la 4-5 să cântam! Am stat cât am stat. Nu ai cum să stai la 30 de artiști să cânți. Nu știu dacă au fost chiar 500 invitați, eu nu am intrat să stau la masă. Am tot intrat, ieșit.

Nu m-am distrat, ce să mă distrez?! Noi am ajuns undeva la ora 1 noaptea. A vorbit George cu Axinte: du-te să montezi sa cânte Daniela! Dar, era coadă la cântat! Nu era să mă bag în față! S-a întârziat, au cântat niște baritoni. Au venit foarte mulți artiști că Alin e colegul nostru. Eu am venit special pentru el ca să cânt, nu am vrut să stau la masă. Noi în week-end avem evenimente.

Citește și:

El ne-a dat invitația demult, el i-a zis lui George că vrea să vină Daniela să cânte. Week-end-ul acesta am avut multe evenimente. I-am zis lui George că dacă nu ajung să cânt îi dăm omului plicul și asta e!”, a povestit contrariată Daniela Gyorfi, în emisiunea lui Dan Capatos. de la Antena Stars.

Medana, mireasa lui Alin Oprea, a explicat că dorea ca nunta lor să fie diferită, astfel că a inclus în program lansarea primului ei volum de poezii. Cu toate acestea, acest lucru a dus la întârzieri în programul artistic, iar unii artiști nu au mai apucat să cânte.

Artiștii au fost foarte mulți, așa de mulți că unii nu au mai apucat să cânte, din păcate! Mai aveam nevoie de opt ore de nuntă. Țin să le mulțumesc din tot sufletul și să-i asigur de toată iubirea și recunoștința mea. Oamenii aceștia au găsit soluții, nu scuze ca alții, deși aveau motive bine întemeiate pentru care să nu vină.

Citește și:

După vals, a avut loc lansarea primului meu volum de poezii. Nu am vrut o nuntă clasică, tradițională. Eu nu a vrut să fiu furată timp de 30-40 de minute. Am preferat să lansez cartea pe care am oferit-o cadou la plecare invitaților”, a declarat Medana, pentru Click!

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.