Setari Cookie-uri

Theo Rose, despre motivul pentru care fiul ei nu a purtat numele de familie al tatălui. Declarații despre al doilea copil

Theo Rose a vorbit despre motivul pentru care fiul ei nu a purtat numele de familie al tatălui, când a venit pe lume. Vedeta a dezvăluit că acum lucrurile s-au rezolvat și a dat câteva detalii despre al doilea copil. Își doresc sau nu ea și Anghel Damain să devină părinți din nou!

Theo Rose a devenit mamă, în urmă cu câteva luni, iar de atunci lucrurile în viața sa și a partenerului ei de viață s-au schimbat, ambii fiind extrem de fericiți pentru ceea ce li se întâmplă. Deși nu a fost nimic planificat și aveau câteva luni de relație când artista a rămas însărcinată, lucrurile au mers bine, Sasha a venit pe lume și i-a unit și mai tare pe părinții lui care se bucură de fiecare moment alături de el.

Ceea ce mulți nu știu este că la naștere, fiul lor a primit numele de familie al mamei, iar cântăreața a vorbit într-un interviu pe care l-a acordat de curând despre acest aspect, spunând clar care a fost procedura. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose și regizorul serialului Clanul nu sunt căsătoriți și tocmai de aceea, Sasha a primit numele Diaconu inițial, urmând ca mai apoi să îl ia pe cel al tatălui, cum este și normal într-o astfel de situație. Fericită că au rezolvat și această problemă, ea a glumit și a afirmat că l-a „înmatriculat pe numele tatălui”

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.