Setari Cookie-uri

Theo Rose a primit sfaturi de la Gina Pistol și Smiley. S-a confruntat sau nu artista cu depresia postnatală

Theo Rose, sinceră ca de fiecare dată, a dat câteva declarații în care a povestit că a primit câteva sfaturi din partea Ginei Pistol și a lui Smiley și, de asemenea, a zis dacă s-a confruntat sau nu cu depresia postnatală.

Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată, vara aceasta. Chiar dacă unii au zis că s-a grăbit și că ar fi trebuit să mai aștepte o vreme până când relația cu Anghel Damian ar fi evoluat, artista nu a dat doi bani pe gura lumii, și-a luat rolul de mamă în serios și este foarte fericită că are o familie atât de frumoasă. Toată lumea l-a așteptat pe micul Sasha cu brațele deschise, iar unii chiar au fost curioși dacă ea s-a confruntat cu anumite probleme după ce a născut cum ar fi, de exemplu, depresia postnatală.

Ei bine, Theo Rose a vorbit fără a se ascunde după deget despre acest subiect și a zis că, din fericire, nu a avut o depresie postnatală și crede că acest lucru li se datorează oamenilor care au fost alături de ea și care au ajutat-o cu absolut tot ceea ce a avut nevoie. Cei dragi au avut grijă ca ea să învețe toate lucrurile, pas cu pas, fără să o sufoce sau să pună o prea mare presiune pentru ea. Ce este drept, a avut o sensibilitate după naștere, ca orice proaspătă mămică, dar nu s-a pus nicidecum probleme de o depresie. Ea și fiul ei s-au acomodat repede unul cu celălalt, iar faptul că micuțul ei funcționează după un program o liniștește.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.