Setari Cookie-uri

Theo Rose, artistă de talie înaltă! Suma incendiară pe care o cere pentru un eveniment privat

Theo Rose știe exact cât valorează și nu se dezminte de la acest lucru! Vedeta cere bani frumoși pentru a cânta la un eveniment privat, iar suma este una considerabilă!

Cântăreața Theo Rose, în vârstă de 26 de ani, cunoscută pentru prestațiile sale senzationale, a rupt tăcerea și a discutat deschis despre sumele pe care le solicită pentru a cânta la nunți și evenimente private. Deși este antrenoare în emisiunea „Vocea României” de la Pro TV, Theo Rose este activă și pe scena muzicală, onorând invitațiile la evenimente speciale din viața fanilor săi.

Cu o ascensiune rapidă în lumea muzicii românești, Theo Rose se bucură de iubirea publicului, atât în viața de zi cu zi, cât și online. Artista, împreună cu trupa sa, oferă spectacole memorabile în țară, iar fanii români își doresc să o aibă alături și în cele mai importante momente ale vieții lor. Astfel, în cadrul podcastului Anamariei Prodan, Theo Rose a fost întrebată direct despre suma pe care o cere pentru a cânta la o nuntă. Deși a evitat să ofere o cifră exactă, artista a subliniat că tariful ei a crescut semnificativ, justificând această creștere prin prezența trupei sale.

Citește și:

„Și acum mai cântăm la nunți. Pot să spun că suma a crescut considerabil. Partea mea se justifică în fața oamenilor, doar că suma totală depășește de cele mai multe ori bugetul lor, pentru că eu am trupă. Adică eu am 8 oameni cu mine pe scenă. Doar trupa mea costă undeva la 5.000 de euro”, a declarat Theo Rose.

Presupusul onorariu total pentru un astfel de eveniment este vehiculat în presă la 10.000 de euro, însă Theo Rose a subliniat că aceasta variază în funcție de complexitatea spectacolului dorit.

Câștigând admirarea publicului și fiind iubită pentru prestațiile sale energice, Theo Rose nu doar că face spectacol, ci și obține venituri semnificative din această activitate. Potrivit cancan.ro, cântăreața ar putea câștiga aproximativ 6.500 de euro pentru o prestație de 60 de minute pe scenă, iar această sumă poate crește până la 10.000 de euro în cazul unui show mai complex.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.