Setari Cookie-uri

Theo Rose, despre cum i s-a schimbat viața după nașterea fiului ei: M-am protejat de energii...

Theo Rose a făcut noi dezvăluiri despre cea mai frumoasă perioadă din viața ei, aceea în care a devenit mamă. Cum i s-a schimbat viața de când a venit pe lume micuțul Sasha?

Theo Rose a dezvăluit noi detalii neștiute despre ziua în care l-a adus pe lume pe fiul ei, Sasha, precum și despre modul în care viața ei s-a schimbat după naștere.

Actrița a sperat până în ultima zi că va avea o naștere naturală, dar a fost nevoită să facă o cezariană, procedură de care i-a fost frică. Cu toate acestea, în ziua nașterii, a mers la spital liniștită și nerăbdătoare să-l întâlnească pe Sasha. Anghel Damian, iubitul ei și regizor, a fost alături de ea în sala de operație și a ținut-o de mână.

"M-am temut foarte tare de operație și am sperat până în ultima săptămână la o naștere naturală, însă n-a fost să fie așa. Cu toate astea, în ziua nașterii, am mers la spital liniștită și nerăbdătoare să mă întâlnesc cu Sasha. Personalul spitalului a avut grijă să ne liniștească și să le încurajeze pe toate viitoarele mămici din blocul preoperator. Am fost fericită și liniștită în timpul operației, nu am simțit nicio durere. Anghel a fost lângă mine și m-a ținut de mână tot timpul," a mărturisit Theo Rose pentru viva.ro.

Citește și:

În timpul sarcinii, Theo Rose a ținut un jurnal în care a înregistrat toate momentele prin care a trecut, bune sau mai puțin bune, pentru a-și aminti de această perioadă importantă din viața sa.

În ceea ce privește creșterea lui Sasha, Theo Rose încă îl alăptează, chiar și după ce a revenit pe platourile de filmare. Atunci când este ocupată cu filmările, artista sau familia sa apelează la stocurile de lapte din congelator. Deși nu a avut depresie postnatală, Theo Rose a resimțit sensibilitatea specifică perioadei de după naștere și s-a protejat de agitație în prima lună, petrecând timp cu familia și învățând cum să aibă grijă de bebeluș.

„Nu m-am confruntat cu depresia postnatală, însă am resimțit sensibilitatea specifică perioadei de după naștere. M-am protejat de energii și agitație în prima lună, alături de Sasha.

Citește și:

Am fost înconjurată de familie și ajutată cu delicatețe să învăț cum se fac toate cele necesare unui bebeluș”, a mai adăugat iubita lui Anghel Damian, mai arată sursa menționată anterior.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.