Setari Cookie-uri

Cine este și cu ce se ocupă femeia cu care David Beckham și-a înșelat soția? Rebecca Loos a primit o sumă fabuloasă!

Rebecca Loos a primit o sumă fabuloasă după ce a făcut declarații despre relația extraconjugală pe care David Beckham a avut-o cu ea, în urmă cu 19 ani.

În 2004, un scandal monstru a izbucnit în presă atunci când s-a aflat că David Beckham ar fi avut o relație extraconjugală cu asistenta sa personală, Rebecca Loos. În urma dezvăluirilor din acea perioadă, viața lor s-a schimbat complet, iar acum, la 19 ani de la acest scandal, Rebecca Loos a decis să vorbească despre cum s-a desfășurat viața ei de atunci.

Rebecca Loos a dezvăluit pentru revista People că, în prezent, are 46 de ani și duce o viață liniștită în Norvegia. Ea este măritată, are doi copii și a găsit pasiunea pentru yoga și meditații. Ceea ce poate părea o viață obișnuită este rezultatul multor schimbări și transformări pe care Rebecca le-a trăit în ultimii ani.

După ce scandalul cu David Beckham a fost adus la lumină, viața Rebeccăi Loos s-a schimbat radical. Ea a rămas însărcinată cu primul copil, pe nume Magnus, în 2009, iar ulterior, s-a căsătorit cu medicul norvegian Sven Christjar Skaiaa. Cei doi au avut al doilea copil, pe nume Liam, în 2012.

Citește și:

Cu toate acestea, Rebecca Loos a mărturisit că nu a fost ușor să treacă peste momentul oferit de scandalul cu David Beckham. Viața ei a cunoscut multe provocări și schimbări, iar decizia de a se dedica practicilor yoga și meditațiilor a venit după nașterea celui de-al doilea copil, în 2012.

Rebecca a declarat că i-a plăcut întotdeauna să practice yoga, dar a decis să devină profesoară de yoga și meditații pentru a împărtăși beneficiile acestei practici cu alții. În plus, ea lucrează part-time și ca asistentă medicală.

După dezvăluirile privind relația cu David Beckham în 2004, Rebecca Loos a primit o sumă semnificativă pentru interviurile acordate, în special pentru cel acordat publicației News of the World. Suma obținută din aceste interviuri a fost estimată la aproximativ 1 milion de lire sterline, iar Rebecca Loos a dezvăluit informații personale despre relația sa cu Beckham care au stârnit mult interes în acea perioadă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.