Setari Cookie-uri

Cine este soțul lui Betty Salam? Artista și Cătălin Vișănescu participă la Asia Express: Îmi voi pune la încercare limitele

Betty Salam și soțul ei, Cătălin Visănescu, au acceptat provocarea Asia Express, iar cuplul va face față tuturor provocărilor show-ului de la Antena 1.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au acceptat provocarea show-ului de la Antena 1, iar împreună vor participa la provocările din Asia Express. Deși o țară întreagă o cunoaște pe frumoasa artistă, puțini îl cunosc și pe soțul acesteia. Cei doi trăiesc o poveste de iubire de 10 ani, iar din rodul iubirii lor s-a născut un băiețel, Mathias. În timp ce Betty se ocupă de cariera sa artistică, partenerul ei de viață are mai multe afaceri cu imobiliare.

Cu toate că formează o familie frumoasă, cei doi nu au făcut încă cununia religioasă la biserică. Cu toate acestea, Betty consideră că nu are motive să grăbească acest pas și își dorește ca totul să iasă perfect.

„Am inelul pe mână, dar nu am făcut nuntă în biserică, am făcut cununia civilă. Eu ca femeie sunt puțin mai diferită. Nu mă consider 100% feminină. Asta nu înseamnă că nu voi face nuntă. M-am gândit împreună cu soțul meu că vom face nuntă peste doi ani, pentru că vrem să meargă totul strună. Nu vreau să ne grăbim. Nu vreau să fiu stresată. Vreau să am o nuntă frumoasă, liniștită. Nu mă văd prințesă. Mi-aș dori o rochie simplă, fără multe accesorii. Foarte puțin machiată, părul foarte simplu. Eu m-aș vedea pe o plajă, în picioarele goale.”, a declarat Betty Salam, recent, la un post de televiziune, potrivit libertatea.ro.

Citește și:

Despre provocarea de la Asia Express, fiica lui Florin Salam este încrezătoare în ceea ce va trăi alături de soțul ei și spune că este pregătită să facă față oricărei provocări.

„Poate sunt primul concurent care vine în Asia Express și spune asta, dar în show-ul ăsta eu vreau să învăț să pierd. Cred că este foarte important în viață să știi să faci asta! În același timp este o oportunitate de a înfrunta fricile și de a descoperi noi puteri într-un mod palpitant. Știu că nu este o competiție uşor de dus și renunţăm la confortul nostru de acasă, însă nu îmi pare rău! De asta am acceptat această propunere, fiindcă îmi voi pune la încercare limitele. Mă simt motivată să explorez lucruri noi, să înfrunt provocări și să construiesc amintiri puternice alături de soțul meu. Acesta este un pas curajos pe care îl facem împreună. Consider ca va fi o experiență de neuitat care va consolida și mai mult legătura noastră”, a spus Betty, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.