Setari Cookie-uri

Bursucu și Andreea, nuntă cu peste 350 de invitați. Ea a purtat o rochie realizată de Cătălin Botezatu

Ieri, 14 octombrie, Bursucu și Andreea au ajuns în fața ofițerului de stare civilă și în fața altarului. Cei doi au spus marele „Da!”, iar la scurt timp după aceea au dat și câteva declarații despre marele eveniment.

A fost nuntă mare în lumea mondenă, în cursul zilei de ieri. Bursucu și Andreea au avut parte de un eveniment reușit, la care au luat parte peste 350 de invitați și unde toată lumea s-a distrat de minune. Aceștia au avut un meniu tradițional și nu au respectat toate tradițiile, într-un interviu pe care l-a dat înainte prezentatorul spunând că nu se va fura mireasa, deoarece ea nu are cum să fie absentă de la propria nuntă.

”Nu avem tradiții de respectat și nu se va fură mireasă. Dorim să ne distrăm cât mai mult cu putință și mireasă nu poate să lipsească de la propria ei petrecere. Dar vor veni băieții care mă vor bărbieri pe mine, vom merge apoi să luăm nașii și toți apoi mergem să luăm mireasă.”, a declarat Bursucu, conform wowbiz.ro.

De asemenea, la scurt timp după cununie, aceștia au dat un interviu în care au vorbit despre ziua cea mare, aducând în discuție și faptul că nimic nu s-a schimbat în viața lor, de când au devenit oficial soț și soție.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.