Setari Cookie-uri

Cu ce se ocupă Viviana Sposub, după ce a renunțat la viața din America? Vedeta a rămas fără contracte în televiziune

Viviana Sposub și-a găsit noi ocupații, după ce a renunțat la viața din America și a rămas și fără contracte în televiziune.

Despărțirea dintre Viviana Sposub și George Burcea a surprins pe toată lumea, mai ales că cei doi trăiau o povete de iubire de 3 ani. După despărțire, Viviana și-a redefinit parcursul profesional și s-a implicat în noi proiecte și activități.

Viviana Sposub și-a început cariera în televiziune ca prezentatoare meteo în cadrul Observatorului de la Antena 1. Ulterior, ea a continuat să evolueze în industria media, semnând un contract cu PRO TV, unde a fost parte din echipa emisiunii „Vorbește lumea”. A participat și la emisiunea „Ferma”, unde și-a găsit dragostea în persoana lui George Burcea. Participarea ei în show-ul „Bravo, ai stil!” a adus-o în finală, iar pe parcursul acestor experiențe, George Burcea a sprijinit-o necondiționat.

Citește și:

După o perioadă în care a prezentat matinalul de la Kanal D, Viviana Sposub și George Burcea au luat decizia de a se muta în SUA, unde amândoi au avut diverse oportunități profesionale. Însă, în momentul în care au fost nevoiți să decidă între a rămâne în State și a reveni în România, diferențele de viziune în ceea ce privește viitorul au fost evidente. Viviana părea să își dorească să își continue cariera în SUA, în timp ce George a optat pentru revenirea în România pentru a-și vedea fetițele.

De când s-a despărțit de George Burcea, Viviana Sposub a revenit la sala de sport, dedicându-se aspectului său fizic și sănătății. Mai nou, ea se ocupă cu preentarea de evenimente și se implică în promovarea online a campaniilor pe care le reprezintă.

Citește și:

„Am fost invitată la o nuntă specială în Moldova! Dragul meu prieten, Dan Bursuc, a fost naș!”, a anunțat fosta iubită a lui George Burcea

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.