Setari Cookie-uri

Cine a fost marele absent de la nunta lui Bursucu? Deși erau colegi de platou, vedeta a refuzat invitația

Bursucu și Andreea s-au căsătorit după 11 ani de relație, iar prezentatorul tv a așteptat cu nerăbdare ziua cea mare. Cu mult entuziasm, vedeta Kanal D și-a invitat colegii și prietenii, însă nimeni nu se aștepta ca marele absent să fie chiar fosta sa colegă de platou!

Sâmbătă, 14 octombrie, la Constanța, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din România, Bursucu, și-a legat destinul de aleasa inimii sale, Andreea. Cu o poveste de dragoste care se întinde pe parcursul a 11 ani, evenimentul a fost un moment mult așteptat de către familia și prietenii cuplului. Cu toate acestea, un nume notoriu din lumea televiziunii nu a fost prezent la nuntă: Teo Trandafir, fosta colegă de emisiune a lui Bursucu. Motivul pentru absența Teo Trandafir de la nuntă a fost dezvăluit recent.

Teo Trandafir a fost invitată la eveniment, dar a fost nevoită să refuze din motive personale. Vedeta a anunțat că are un alt eveniment important în familie și, din acest motiv, nu va putea fi prezentă la nunta fostului ei coleg de televiziune.

"Pentru că am un eveniment în familie, nu voi putea fi prezentă acolo, fizic, dar voi fi alături de el cu inima. Le doresc tot binele din lume, să fie fericiți împreună!", a declarat Teo Trandafir, pentru fanatik.ro.

Citește și:

La rândul său, Bursucu a declarat cu entuziasm că este pregătit pentru ziua cea mare.

"Adio, burlăcie! Mă pregătesc de pasul cel mare! Am avut o perioadă plină de pregătiri și abia aștept ca invitații noștri să se bucure de această zi atât de specială pentru noi. Ce pot să mai spun este că mă simt cu adevărat norocos!", a mărturisit prezentatorul, pe pagina sa de Instagram.

În mod ironic, în trecut, Bursucu s-a temut de faptul că nu se va ridica la nivelul profesional și intelectual al lui Teo Trandafir. Cu toate acestea, cei doi au format o echipă apreciată pe platourile de televiziune, iar amintirile din perioada în care cei doi lucrau împreună au rămas vii în inima prezentatorului tv.

"Îmi era teamă că n-o să-i fac față din punct de vedere al culturii generale. Apropo, mi-a răspuns o domnișoară în emisiune un lucru senzațional... Teo are o problemă pe care acum o am și eu, dar de la ea o am moștenită, nu suportă oamenii care zic: 'Nu am auzit de 3 Sud Est pentru că eu eram mică' și am întrebat-o eu pe o domnișoară dacă de Ștefan cel Mare a auzit și am întrebat-o dacă știe cine a fost și răspunsul ei a fost extrem de sincer: 'Nu știu exact cine a fost, dar bănuiesc că a fost cineva șmecher, că are un bulevard cu șase benzi și are și gură de metrou.' Da, am rămas fără cuvinte în fața lui Teo.", a specificat Burcusu, acum ceva timp.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.