Setari Cookie-uri

Maluma va deveni tătic! Modul inedit în care artistul și-a anunțat fanii

Maluma și iubita sa vor deveni părinți pentru prima dată, iar artistul a ales deja numele viitorului bebeluș.

Showbiz-ul internațional a explodat după ce Maluma și-a anunțat fanii, în timpul unui concert, că va deveni tată pentru prima oară. Fanii din întreaga lume au fost martorii unui moment special, în care cântărețul columbian a dezvăluit că va deveni tătic de fetiță.

Cu toții îl cunoaștem pe Maluma drept unul dintre cei mai carismatici și talentați artiști ai generației sale, dar iată că acum acesta se pregătește de o nouă etapă din viața sa. Împreună cu iubita sa, Susana Gomez, cei doi se pregătesc de venirea pe lume a rodului iubirii lor.

Vestea a fost făcută chiar de Maluma în timpul concertului său din Washington, printr-un videoclip al melodiei "Procura," în care se regăsesc momente tandre între el și iubita sa.

Citește și:

Într-una dintre secvențele videoclipului, Maluma atinge cu grijă burtica iubitei sale, dezvăluind astfel faptul că cei doi așteaptă primul lor copil împreună. Acest moment a fost primit cu aplauze din partea publicului prezent la concert.

Cuplul a ales să organizeze o petrecere pentru a dezvălui sexul copilului, iar videoclipul arată momentul în care aceștia află că vor avea o fetiță. Maluma și Susana Gomez au purtat coliere cu pandantive ce aveau inscripționate numele "Paris," semn că au deja ales numele micuței lor.

"Încerc să păstrez totul cât mai privat, să țin relația departe de ochii publicului, dar este o misiune imposibilă. Sunt bine, fericit și echilibrat, iar asta e cel mai important. Sunt într-o stare foarte bună. Este tot ceea ce îmi pot dori," a declarat Maluma în luna august.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    23 Octombrie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.