Setari Cookie-uri

Maluma a devenit tătic pentru prima dată! Mesajul artistului: Nu voi uita niciodată acest moment...

Maluma a devenit tătic pentru prima data și a postat prima fotografie cu micuța sa, pe rețelele de socializare.

Cântărețul columbian Maluma, în vârstă de 30 de ani, și partenera sa, Susana Gomez, au devenit părinți pentru prima dată, după ce fiica lor, Paris Londoño Gomez, s-a născut în dimineața zilei de 9 martie. Anunțul fericit a fost făcut de Maluma pe platforma Instagram, unde a împărtășit câteva imagini adorabile alături de Susana și micuța lor, pe care o așteptau cu nerăbdare.

Artistul le-a mulțumit tuturor celor care au transmis mesaje de felicitare și urări de bine. El și-a exprimat recunoștința față de Susana pentru împlinirea visului său de a deveni tată, adăugând că momentul nașterii fiicei lor va rămâne întipărit în memoria sa pentru totdeauna.

„Pe 9 martie, la 8:23 a.m., s-a născut Paris Londoño Gomez, dragostea vieții noastre. Vă mulțumim tuturor pentru mesajele voastre și pentru urările de bine. Susana, dragostea mea, îți mulțumesc că mi-ai îndeplinit cel mai mare vis de a fi tată, nu voi uita niciodată acest moment. Vă iubesc!”, a transmis artistul pe social media.

Citește și:

Fericitul cuplu a dezvăluit prima dată vestea despre sarcină în videoclipul piesei „Procura”. În această producție, prezentată pe scena din Washington în octombrie anul trecut, Maluma și Gomez au fost surprinși într-un moment emoționant, atunci când au mers la prima ecografire din perioada sarcinii.

Într-un interviu acordat pentru National Public Radio, artistul a vorbit despre bucuria enormă pe care o simte în legătură cu venirea pe lume a fiicei lor, Paris.

„Paris, frumoasa noastră fiică, crește în burta mamei sale și îmi oferă multe motive să continui să visez… Ea este totul pentru mine în acest moment. Este o călătorie frumoasă, știi că sunt aici să învăț. Cred că acești copii vin pe lumea asta pentru a ne învăța o grămadă de lucruri, așa că sunt gata să învăț”, a spus artistul acum câteva luni.

Citește și:

    Maluma și Susana formează un cuplu din 2020 și au fost văzuți pentru prima dată împreună în vara acelui an. Deși nu au vorbit public despre povestea lor de dragoste, cântărețul a evidențiat în cântecele sale, cum ar fi „ADMV”, dorința sa profundă de a întemeia o familie cu partenera sa de viață.

    Vizionare placuta


    Kudika
    11 Martie 2024
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.