Setari Cookie-uri

SHOWUP: Strălucirea Broadway-ului pe scena din România

Noua companie de entertainment îmbină momente artistice de acrobație, circ, dans, muzică și inteligență artificială și este lansată de Florin Neby și Alexandru Andrieș, doi foști campioni mondiali la gimnastică

Strălucirea Broadway-ului ajunge pe scena din România odată cu lansarea companiei de entartainment "SHOWUP”, un proiect care îmbină momente artistice de acrobație, circ, dans, muzică, artă, dar și inteligență artificială și aduce în prim plan sportivi de performanță, dansatori și acrobați. Inițiativa aparține celor doi foști campioni mondiali la gimnastică aerobică, Florin Neby și Alexandru Andrieș, care și-au propus să ofere experiențe interactive pentru orice tip de eveniment, de la cele private și corporate la producții publicitare și filme.

Proiectul SHOWUP îmbină sportul de performanță cu arta și eleganța, oferind momente de acrobație, echilibristică, dans profesionist, jonglerie, magie și chiar pole acrobat, toate integrate în spectacole atent pregătite, intense, pline de culoare și adrenalină. În plus, este asigurat întreg procesul de creație, logistică, recuzită și garderobă pentru toate actele artistice, inclusiv cele desfășurate aerian.

Citește și:

Florin Neby și Alexandru Andrieș și-au propus ca SHOWUP să devină unul dintre cele mai cunoscute proiecte centrate pe artiști, acrobați și sportivi de performanță din România, și chiar să susțină spectacole în afara granițelor.

Proiectul SHOWUP este format dintr-o echipă de peste 25 profesioniști din domeniul sportului și artei care oferă spectacole complet personalizate, ce se pot adapta oricărui tip de eveniment. De asemenea, compania are și un departament creativ care are rolul de a dezvolta un concept complet nou în funcție de cerințe. Astfel, SHOWUP nu vine doar cu oamenii potriviți, ci și cu creativitatea pentru a da viață poveștilor și pentru a crea momente unice, oferind un pachet complet de servicii artistice.

Suntem încântați să anunțăm lansarea companiei SHOWUP, o inițiativă creativă care va redefini standardele industriei artistice în România. Cu pasiunea noastră pentru sport, artă și inovație, ne propunem să aducem oamenilor experiențe de neuitat și să contribuim la diversificarea și îmbogățirea peisajului cultural local. Suntem încrezători că, până la finalul acestui an, vom atinge o cifră de afaceri de peste 100.000 de euro, cu o rată de profitabilitate de 50%, și să demonstrăm astfel, viabilitatea și potențialul proiectului nostru în acest domeniu dinamic.”, a declarat Florin Neby, cofondatorul SHOWUP.

Citește și:

Ne dorim ca începând cu anul următor să facem primii pași în cadrul evenimentelor desfășurate și în afara României, și să aducem astfel creativitatea și spectacolul și pe piețe internaționale. În plus, pe termen mediu, în următorii 3 ani, ne propunem să redefinim conceptul de spectacol prin combinarea inteligenței artificiale cu talentele excepționale ale artiștilor și acrobților noștri. Acest demers reprezintă o etapă importantă în evoluția noastră și în oferirea unei noi perspective asupra performanțelor artistice. Suntem profund recunoscători comunității noastre pentru spijin, precum și pentru colaborarea cu partenerii noștri.”, a declarat Alexandru Andrieș, cofondatorul SHOWUP.

Florin Neby, cofondatorul proiectului SHOWUP, a practicat gimnastica aerobică și a făcut parte, alături de Alexandru Andrieș, din distribuția spectacolului AEROS, un spectacol susținut în afara granițelor țării, inclusiv în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Spectacolul s-a jucat timp de două săptămâni, iar printre spectatori s-au aflat numeroase celebrități de talie mondială, printre care Tom Cruise și Nicolas Cage.

Citește și:

Românii continuă să aleagă evenimentele sportive și concertele ca modalitate de petrecere a timpului liber, iar numărul este în creștere, arată un studiu1 din 2019. Comparativ cu anul 2009, sectorul de concerte și sportul & recreerea au câștigat teren, avansând cu aproape 4 și respectiv 7 puncte procentuale.

1 https://www.keysfin.com/RO/#!/Pages/News/NewsDetails&title=unde-ies-romanii-din-casa-in-functie-de-cifra-de-afaceri-a-principalelor-companii-din-domeniu-sali-de-joc-evenimente-sportive-concerte-si-abia-apoi-muzee-si-obiective-turistice-6605

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.