Setari Cookie-uri

Delia lansează Jimmy Samurai cu videoclip oficial, prima colaborare alături de Oana Matache, sora ei

Delia prezintă videoclipul oficial al piesei "Jimmy Samurai", regizat de SAN, DoP David Mogan, producție video Luca's Art Film, un videoclip dinamic, grunge, rebel în care invitată specială este ANTONIA. Echipa de beauty pentru acest video a fost formată din Hilke Muslim pentru styling, Claudiu Burcă pentru make-up și George Cozma hair.

"Jimmy Samurai" marchează prima colaborare a Deliei cu sora ei Oana Matache, o piesă compusă de Delia cu Alex Cotoi, versuri Delia, producție Alex Cotoi. "Jimmy Samurai" este una din cele 13 piese de pe albumul "Flex", pe care Delia l-a lansat săptămâna trecută, alături de "Gustul care te fură", "OTZL GLTZ", "Lololo", "Sirena Apelor", "Nu pot", "Flex", precum și colaborările cu HVNDS pentru "SKNDL", "Tot ce vrei" cu Adrian Despot", "eRAI" cu Antonia, "Fără Te Merau" cu Connect-R, "Cum am știut" cu Killa Fonic și "Cum era" cu NANE.

Pe 21 noiembrie, Delia va prezenta albumul live în cadrul unui eveniment special la MINA Museum, primul spaţiu imersiv din România şi cel mai mare centru de new media art din Europa de Sud Est. Inovativă, cameleonică și mereu cu un pas în fața trendurilor, Delia este practic primul artist din România care organizează un astfel de eveniment în care elemente din arta digitală se unesc cu muzica, scenografia și creează un spațiu versatil care îi va introduce pe fani în Universul său creativ și plin de surprize. Nu vor lipsi nici invitații speciali printre care Connect-R, NANE, HVNDS, Antonia, Nelu Vlad și Oana Matache.

Citește și:

Dacă vrei să experimentezi un astfel de eveniment unic, biletele sunt disponibile în exclusivitate pe iabilet.ro la prețul de 490 de lei.

La evenimentul de la MINA Museum, albumul va fi disponibil în premieră în format fizic CD și vinyl, și de pe 22 noiembrie și în Cărturești.

Una din cele mai emblematice artiste ale genului pop și un songwriter cu numeroase hituri compuse de ea însăși, Delia este constant pe cele mai înalte poziții din topurile muzicale prin zeci de hit-uri lansate în peste 20 de ani de activitate. Universul ei artistic este într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru este cel mai vizibil în show-urile ei sold out de la Sala Palatului: "Deliria", "Psihedelia", "Acadelia", show-urile în aer liber de la Verde Stop Arena: "Cum era" și "Rockadelia" sau evenimentul exclusivist "Delia's Winter Wonderland" de la Teatrul Național din București prin care mereu surprinde cu cele mai creative idei.

Citește și:

Delia marchează un an plin din punct de vedere muzical, cu piese și colaborări care au cucerit publicul din România, printre care "Fără Te Merau" cu Connect-R, "Lololo", "Sirena Apelor" și "SKNDL" alături de HVNDS.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.