Setari Cookie-uri

Delia, achiziție atipică! Cât de criticată a fost artista pentru cizmele de cauciuc în valoare de peste 1.000 de euro?

Delia a ieșit din nou din anonimat, de această dată după ce și-a achiziționat o pereche de cizme de cauciuc în valoare de peste 1.000 de euro!

Delia a făcut din nou valuri pe rețelele de socializare cu ultima sa achiziție vestimentară - o pereche de cizme de cauciuc de culoare galbenă, care au fost purtate și de nume mari din industria modei și entertainmentului, precum Victoria Beckham și Paris Hilton.

Cu o prezență scenica și stilul ei atipic, Delia nu se teme să iasă în evidență și să îndrăznească în alegerile vestimentare. Această dată, artista a ales să poarte o pereche de cizme de cauciuc galbene de la brand-ul MSCHF x Crocs, o piesă vestimentară care a atras atenția vedetelor internaționale.

Cu un preț de aproximativ 1.177 de euro, aceste cizme au devenit rapid un obiect dorit de pasionații de modă. Cu toate acestea, nu toată lumea a fost de acord cu alegerea artistei. Fanii și urmăritorii ei de pe rețelele de socializare au fost împărțiți în ceea ce privește acest look neconvențional, cu unii apreciind audacitatea artistei, în timp ce alții au criticat-o pentru opțiunea ei vestimentară.

Citește și:

Comentariile la adresa lui Delia nu au lipsit, iar mulți s-au întrebat dacă alegerea cizmelor galbene din cauciuc este una potrivită pentru o artistă celebră.

„Cred că suntem pe primul loc la cumpărat haotic și fără folos”. „Numai Delia putea purta așa ceva ??”, „Atunci cand devii penibil pentru hate comercial.”, „Când nu ai ce face cu banii, o dai în prosteala ?”, „Ce faci, maică, mergi la pescuit?”, „Sper ca nu ai dat bani pe ele.. ? Nu cred ca am văzut ceva mai urât??”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți la postarea Deliei.

Aceasta nu este prima dată când Delia Matache stârnește controverse pe rețelele de socializare. Recent, artista a postat imagini în costum de baie, atrăgând atenția și pentru atitudinea sa deschisă și pentru modul în care își promovează imaginea online. Comentariile au fost amestecate, unii laudând-o pentru încrederea în sine, iar alții critcând-o pentru stilul său de promovare.

Citește și:

„Ți-ai pierdut de mult decența și bunul simț… 40 de ani și degeaba”, „Din păcate nimic natural, ca și la Loredana Groza, care în tinerețe avea sânii lăsați. Și acum, la 50 sau cât o avea, are și sânii și fesele tunate! Hai să fim serioși! Există saloane de remodelare corporală, doar să te țină portofelul!”, „Sincer, cred că este o greșeală! Tu nu ai nevoie de stilul de promovare al Loredanei! Nu încă! Doar dacă nu ai schimbat publicul țintă, ceea ce m-ar face să nu mă mai număr printre fanii tăi…”, „Totuși suntem oameni și ești o persoană matură, care e exemplu pe care îl dai?!”, „Ca să ieși din anonimat ai face orice, să ieși la suprafață! Păcat de tine că ai ajuns să te vinzi, să îți arăți și cu*ul!”, au mai scris internauții.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.