Setari Cookie-uri

Codin Maticiuc i-a dat mesaj fostului soț al iubitei sale, pentru a-l anunța că Ana s-a mutat la el: Te așteptăm și la noi...

Actorul din 'Miami Bici' a dezvăluit cum și-a construit o relație de familie frumoasă și respectuoasă, inclusiv cu fostul soț al iubitei sale.

Cunoscut pentru interpretarea sa în filmul "Miami Bici", Maticiuc a făcut dezvăluiri despre începuturile relației sale cu Ana Pandeli într-un interviu în cadrul podcastul lui Cătălin Măruță. A dezvăluit că cei doi s-au cunoscut acum 10 ani, la o prezentare de modă, la scurt timp după ce Ana divorțase.

„Pe Ana am cunoscut-o la o prezentare de modă a unei prietene comune. Ea era proaspăt divorțată. Nu mai știu de câți ani. Doi ani nu m-a băgat în seamă. Am reușit până la urmă să o combin. E senzațional de frumoasă, extrem de educată, foarte inteligentă. (…) Pe băiat îl cheamă Mario Dan, dar eu îi spun Dan. El se prezintă Mario. Pe tatăl lui îl cheamă Mihai Munteanu, iar mie mi se pare că se potrivește foarte bine Dan Munteanu, fiind un nume românesc. (…)

Citește și:

Nu știu ce mi-a făcut ea. Vrăji?! Nu știu ce a făcut, dar existența lui Dan a contat. Eu am cunoscut un copil frumos, un copil bine crescut. Am zis că ea știe să crească copii și vreau să fie la fel ca Dan copiii mei. Când ne-am gândit să rămânem împreună și să facem copii, eu știam ce fel de copil a crescut ea, știam ce relație a avut cu fostul soț, care își vede copilul când vrea el.”, a mărturisit Codin Maticiuc.

Cu privire la relația sa cu Dan, fiul Anei din căsnicia anterioară, Maticiuc a vorbit cu multă dragoste. Descriindu-l drept "un copil frumos, bine crescut", actorul a subliniat importanța relației lor și implicarea sa în creșterea adolescentului. Maticiuc a mărturisit că prima călătorie în afara țării a lui Dan a fost în Dubai, la vârsta de doar 4 ani, și că au împărtășit împreună numeroase experiențe de-a lungul anilor.

Citește și:

„Da, nu este băiatul meu biologic. Eu am două fete, iar singurul băiat pe care l-am avut și pe care cred că-l voi avea este el. Dan are acum 13 ani și merge cu mine peste tot. L-am cunoscut când avea 3 ani, dar am început o relație cu el când avea 4 ani, pentru că la început eram într-un concubinaj, cum se zice. Am fost combinat cu maică-sa o perioadă, dar nu am locuit împreună. Când Ana a rămas gravidă cu Smaranda, acela a fost momentul când eu am decis să ne mutăm împreună. (…) Prima lui călătorie în afara țării a fost cu mine, în Dubai, când el avea 4 ani. Și ultima a fost tot cu mine. Nu a zburat într-un avion fără mine. Îmi spune Codin, iar când era mic… era mama, tatăl lui biologic de la Tulcea și eroul meu, eu eram eroul lui.”

Citește și:

Totuși, o declarație a vedetei a surprins pe toată lumea. Codin Maticiuc a dat dovadă de multă maturitate și înțelepciune, fiind ferm convins că fiul Anei trebuie să aibă o relație cu tatăl său biologic, Mihai Munteanu. În momentul în care Ana a rămas însărcinată pentru a doua oară și s-a mutat la Codin, acesta a simțit că este normal să îl anunțe și pe fostul soț al iubitei sale.

"Salut! Codin sunt. De ieri (10 decembrie 2018), băiatul tău locuiește la mine, pe șoseaua…, orice ai nevoie, dacă nu te descurci cu Ana, te rog să-mi scrii și îți voi sta la dispoziție. Te așteptăm și la noi oricând.", i-a scris Codin fostului soț al Anei.

Răspunsul prompt și pozitiv al lui Mihai Munteanu a subliniat că, în ciuda divorțului, ambii părinți sunt implicați în viața fiului lor.

Citește și:

„Bună, Codin! Mă bucur că ai scris. Sunt convins că vei avea grijă de Mario și de Ana. Desigur vom ține aproape”, a răspuns bărbatul.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.