Setari Cookie-uri

Oana Zăvoranu se gândește la părinții ei, în cele mai dificile clipe ale sale: Stai liniștit, tată, stai liniștită, mamă…

Oana Zăvoranu a primit multe lovituri dure de-a lungul vieții, iar, în cele din urmă, toate experiențele au făcut-o să își dea seama cine este cu adevărat. Recent, ea a postat un mesaj pentru părinții ei care nu mai sunt în viață și i-a asigurat că este o femeie puternică.

Oana Zăvoranu trece prin schimbări radicale în ultima perioadă, asta și pentru că anumite greutăți au făcut-o să se întoarcă către sufletul ei. Vedeta întâmpină anumite probleme financiare, iar în urmă cu câteva luni, în presă au apărut informații cu privire la infidelitatea soțului ei. Cu tot greul pe care îl duce acum, Oana Zăvoranu este mai puternică ca niciodată și se gândește la părinții ei, care, din păcate, nu mai sunt în viață.

Deși nu a avut o relație apropiată cu mama ei, Mioara Zăvoranu, care a decedat în 2025 la Spitalul Fundeni, Oana Zăvoranu regretă enorm momentele în care nu a fost apropiată de cea care i-a dat viață.

„Stai liniștit, tată, stai liniștită, mamă… că fata poate duce/N-are cum să coboare/când știe doar să urce. Pentru mama și tata, azi de ziua mea de nume. Nașterea celui mai mare sfânt, Sfântul Ioan Botezătorul, ocrotitorul numelui meu. Cu dragoste, Oana!”, a transmis ieri, pe Instagram, Oana Zăvoranu.

Citește și:

Oana Zăvoranu a fost dată în judecată după ce a jignit mai multe vedete

În urmă cu mai bine de un an, Oana Zăvoranu și-a făcut propria emisiune pe Instagram, acolo unde a jignit, în repetate rânduri, mai multe vedete autohtone. Oana Roman, Adelina Pestrițu, dar și alte vedete au dat-o în judecată pe fosta soție a lui Pepe, iar aceasta a fost nevoită să le ceară în mod public scuze și să le achite daune morale.

„Astăzi am găsit puterea să fac pace cu mine… pentru că este o zi mare, Vinerea Mare, zi în care Mântuitorul nostru Iisus Hristos a fost batjocorit, scuipat, bătut, vândut pentru 30 de arginți și răstignit pe Cruce între doi tâlhari… pentru păcatele noastre!. [...] „Așadar, îmi cer scuze public în această postare Adelinei Pestrițu, Oanei Roman, Cristinei Ich, Alinei Ceușan, Andreei Bănică, lui Dorian Popa, Andei Adam, Gabrielei Cristea și Tavi Clonda, Ramonei și Monicăi Gabor, Andreei Mantea, Cătălin Botezatu, Ralucăi Bădulescu, Codin Maticiuc, Mihai Bendeac, Adelei Popescu și lui Radu Vâlcan, Dianei Munteanu, Ștefaniei și lui Speak, adică tururor celor pe care i-am luat în râs în emisiunile mele de pe YouTube”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.