Setari Cookie-uri

Codin Maticiuc, întâlnire cu soacra sa, care vinde flori în centrul Capitalei: Cum să aduci flori la florăreasă...

Codin Maticiuc i-a făcut o vizită surpriză soacrei sale, doamna Paula, care vinde flori în centrul Bucureștiului.

Zilele trecute, Codin Maticiuc a făcut o vizită neașteptată la locul de muncă al soacrei sale. De 8 Martie, o zi dedicată femeilor, Maticiuc și-a făcut apariția la florăria doamnei Paula, mama partenerei sale de viață, Ana Pandeli și a filmat toată întîlnirea.

În ciuda popularității sale în lumea cinematografiei și a televiziunii, Codin Maticiuc se mândrește cel mai mult cu familia pe care și-a întemeiat-o alături de Ana Pandeli. Cuplul are împreună două fetițe adorabile, Smaranda și Ilinca, iar actorul se implică și în creșterea băiatului dintr-o relație anterioară a Anei.

De data aceasta, însă, actorul a fost în centrul atenției nu alături de cele două fetițe, ci alături de soacra sa, doamna Paula, care administrează o florărie în apropierea stației de metrou 1 Mai din București. Într-un clip postat pe rețelele de socializare, Maticiuc apare fericit alături de soacra sa.

Citește și:

"Am venit să îi spun «La mulți ani» fără nicio floare pentru că flori vinde ea, să înțelegeți. Puteți să veniți în orice zi, nu doar de 8 martie, să cumpărați flori. Soacra mea e cea mai tare. Nu doar că nu îi aduc flori, nici măcar nu cumpăr flori de la ea pentru că nu mă lasă.", a spus Codin Maticiuc în filmulețul postat pe TikTok.

Cu un zâmbet larg pe buze și o basma pe cap, doamna Paula s-a bucurat de vizita ginerelui.

„Nu e bine, nu e bine așa. Eu te-am chemat aici, să iei de la mine”, a intervenit mama iubitei sale.

La care Maticiuc a răspuns: "Ea mă cheamă să iau gratis, ceea ce nu e în regulă. Așa că nu iau flori, nici nu îi aduc flori că na, cum să aduci flori la florăreasă?"

@codin_maticiuc ♬ original sound - Codin Maticiuc
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.