Setari Cookie-uri

Codin Maticiuc s-a cununat în mare secret cu Ana Pandeli. Doar apropiații celor doi au știut despre eveniment

Codin Maticiuc s-a căsătorit civil cu Ana Pandeli, departe de ochii curioșilor. Ce declarații a făcut actorul?

Într-o lume în care viața personală a vedetelor este adesea expusă sub lumina reflectoarelor, Codin Maticiuc și partenera sa de viață, Ana Pandeli, au reușit se căsătorească în mare secret, departe de ochii curioșilor. După mai mulți ani de relație și doi copii împreună, cei doi au decis să-și oficializeze legătura printr-o ceremonie civilă discretă, unde doar apropiații celor doi au fost prezenți.

Cu toate că nu se vede neapărat căsătorindu-se și la biserică, Codin Maticiuc a declarat că atunci când Ana își va dori să îmbrace rochia de mireasă, cei doi vor merge împreună să facă și cununia religioasă.

„Nu vreau să facem nunta la biserică, nu îmi place. Am făcut partea civilă, o cheamă Ana Maticiuc. Când dorește ea să ne căsătorim religios, ne căsătorim!”, a declarat Codin Maticiuc, în podcastul Acasă la Măruță.

Citește și:

Codin Maticiuc a făcut și câteva confesiuni despre evoluția relației lor, evidențiind schimbările profunde prin care a trecut de la momentul în care s-a îndrăgostit de Ana. Acesta a subliniat transformarea sa într-un "familist convins", subliniind frumusețea vieții de familie și impactul pozitiv pe care Ana l-a avut asupra lui, dăruindu-i dpuă fetițe.

„Era, de fapt, un căpcăun, doar că putea fi privit și din alt unghi. Ei s-au transformat într-o sigura entitate, într-un balaur cu două capete. Mie mi se pare că frumosul eveniment este și mai special, din punctul meu de vedere decât orice altceva. Decât ce e tradițional și tot ce ar trebui să fie. Ana. Clar. Aia e slăbiciunea lui”, declara Codin Maticiuc, la Antena Stars.

Citește și:

Cu toate acestea, trecutul actorului nu a fost complet uitat. O dezvăluire neașteptată a venit în legătură cu relația sa anterioară cu Gina Pistol. Codin Maticiuc a surprins pe mulți atunci când a declarat că, dacă nu ar fi cunoscut-o pe Ana Pandeli, ar fi ales-o pe Gina Pistol ca parteneră de viață, asta și pentru că părinții lui o plăceau foarte tare pe blondină.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.