Setari Cookie-uri

Primele imagini cu fiul lui Theo Rose! Artista, mesaj emoționant pe Instagram

Theo Rose a postat primele imagini cu micuțul ei, iar internauții au felicitat-o în număr mare. Ce le-a transmis frumoasa mămică?

Theo Rose a devenit ieri mămică pentru prima dată, iar venirea pe lume a lui Sasha Ioan i-a adus enorm de multă bucurie și fericire în suflet. Vedeta le-a împărtășit internauților vestea cea mare, iar astăzi a postat primele fotografii cu fiul ei.

Theo Rose a născut prin cezariană la un spital privat din Capitală, iar operația a decurs perfect. Ieri dimineață, ea și Anghel Damian deveneau părinții micuțului Sasha, care a primit nota 10 din partea medicilor.

Acum, artista a împărtășit cu urmăritorii săi o nouă surpriză. Ea a postat primele fotografii cu fiul ei, iar internauții au felicitat-o în număr extrem de mare. Mai mult, artista le-a mulțumit tuturor pentru gândurile bune și sprijinul pe care l-a primit din partea echipei medicale.

„Mulțumesc tuturor pentru gânduri și mesaje! Să va bucure Dumnezeu la fel cum ne-a bucurat și pe noi să vedem câți oameni ne sunt alături! Pe scurt, deși va urmă și mai pe larg când ne liniștim și adaptăm mai bine, a fost o naștere ok, deloc mai cu moț decât alte nașteri. A fost o naștere prin cezariană în cele din urmă, deși am fost mai îngrozită de operație decât de nașterea naturală, am avut încredere în dna. Dr Coravu care mi-a inspirat siguranță și liniște pe tot parcursul sarcinii și a avut dreptate.

Citește și:

A fost o operație pe care am parcurs-o liniștit, fără panică sau frică și le mulțumesc tuturor doamnelor asistente și doamnelor dr. care au luat parte la nașterea noastră.
Până și refacerea se întâmplă frumos, cu foarte puțînă durere momentan. Sasha a reușit din prima să mănânce de la san, a știut ce are de făcut. E frumușel tare, zdravăn, 3 800g și 54 cm.
Dumnezeu știe cum a stat bietul copil în garsonieră confort 2 pe care i-am putut-o eu oferi, dar îi mulțumim că ne-a ascultat rugăciunile și e sănătos”, a scris Theo Rose pe Instagram.

Lia Bugnar, reacție după ce Anghel Damian a devenit tată

Lia Bugnar, fosta iubită a lui Anghel Damian, a avut o primă reacție după ce Theo Rose l-a adus pe lume pe fiul ei. Actrița a menționat că micuțul trebuie protejat, fiind un suflet inocent și pur.

Citește și:

„Este vorba despre un lucru, un suflet curat care tocmai a venit pe lume. S-a mai născut un copil pe lumea aceasta, de o oră, pe nume Sasha Ioan Dumitru. El trebuie protejat, el încă are îngerași deasupra capului”, a declarat Lia Bugnar pentru Click!.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.