Setari Cookie-uri

Anca Dumitra din Las Fierbinți este însărcinată: Visele devin realitate...

Anca Dumitra, îndrăgita actriță din Las Fierbinți, a anunțat pe pagina sa de Instagram că se pregătește să devină mamă! Prima imagine cu burtica de gravidă.

Anca Dumitra, cunoscuta actriță din serialul de succes Las Fierbinși, a împărtățit cu internauții o veste extraordinară. Ea și soțul ei, Manfred Spendier, vor deveni părinți pentru prima dată. Actrița a postat o fotografie emoționantă cu burtica de gravidă, vizibil mărită, alături de un mesaj special despre momentele prin care trece în această perioadă.

„Într-o lume magică, unde visele devin realitate”, a scris Anca Dumitra, pe Instastory.

Pe contul său de Instagram, Anca Dumitra a publicat mai multe instantanee cu ea însăși, radiind de fericire, evidențiind cu mândrie burtica de gravidă în creștere. Reacțiile de bucurie și felicitări au curs din partea prietenilor, fanilor și colegilor săi.

Citește și:

„Yuhuuu”, i-a scris Theo Rose.

„Felicitări”, a comentat Corina Caragea.

„Yeyyyy! Felicitaaaari! Sarcină ușoară cu bucurie!”, i-a scris Roxana Hulpe.

Anca Dumitra și Manfred Spendier și-au unit destinele în urmă cu aproximativ un an, în cadrul unei ceremonii intime. Deși Anca este discretă în ceea ce privește viața ei personală, ea a împărtășit unele aspecte ale căsniciei lor, inclusiv provocările pe care le-a întâmpinat înainte de a se căsători.

„A fost cu peripeții până în ultima zi, pe 16 decembrie. Pentru că, atunci când ești cetățean străin și vrei să furi o româncă, sunt anumite acte care trebuie puse la punct foarte bine. Cu fiecare zi cu care trecea mai trebuia un act, însă până la urmă au fost toate bune. Nu vom uita data asta. De când am depus actele, timp de 14 zile în fiecare zi a trebuit câte un act. Ne-am gândit și la varianta că astea sunt semne ‘băi, poate nu trebuie‘”, a mărturisit Anca Dumitra într-o emisiune.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.