Setari Cookie-uri

Un pic din sufletul lui ADI

La final de an, ADI ne încălzește ,,Un pic" mai mai mult sufletele. Noua sa piesă este ca o privire sub microscop a inimii tale, care te face să te întrebi ce și cum simți și unde te îndrepți.

La final de an, ADI ne încălzește ,,Un pic" mai mai mult sufletele. Noua sa piesă este ca o privire sub microscop a inimii tale, care te face să te întrebi ce și cum simți și unde te îndrepți. Versurile, asemenea unui jurnal personal, dezvăluie gândurile și trăirile lui ADI într-un mod deschis și vulnerabil. Fără să se ascundă în spatele filtrelor, artistul împărtășește bucăți din propria sa realitate, creând o conexiune profundă cu ascultătorii.

Piesa a fost scrisă de Adi Istrate, Loredana Cavasdan și Emanuel Masson și Alexandru Turcu, care s-au ocupat și de partea de producție. ,,Un pic" vine alături de un videoclip super fun, cu credite către Jimachez - edit & grading, David Mogan - DOP și Ioana Stan - VHS.

La doar 22 de ani, ADI este un talentat artist și un songwriter de excepție, fost student al Irish Institute of Modern Music din Londra, secția de compoziție și voce. Pasiunea pentru muzică a descoperit-o la vârste fragede, învățând să cânte la tobe, pentru ca mai apoi să se ducă și spre chitară, chitară bas, pian și marimba. Fost membru în trupa Maxim, care a făcut ravagii în rândul adolescenților, ADI și-a început cariera solo recent, odată cu participarea în cadrul primului sezon al talent show-ului One True Singer. Cu un background artistic ce cuprinde peste 450 de concerte în toată țara, printre care și concerte pe scene mari alături de James Arthur și Willy William, ADI e pregătit să demonstreze că are toate calitățile necesare unui artist de succes. Primul său album, "11", lansat alături de Erika Isac, s-a bucurat de o apreciere mare în rândul tinerilor, bucurându-se de sute de folosiri ale sound-urilor pe platforma TikTok. Cea mai de succes piesă a sa, ,,Totul meu" în colaborare cu Holy Molly, este de 13 săptămâni în Top 10 cele mai ascultate piese de la radio, ajungând până pe locul #1 și are peste 400K de videoclipuri realizate pe sound-ul din platforma TikTok, fiind cea mai folosită piesă din aplicație în anul 2023.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.