Setari Cookie-uri

Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit civil, în Italia. Imagini de la nunta celor doi

După mai mulți ani de relație, Jojo și Paul Ipate au spus "da" în fața ofițerului de stare civilă. Nunta celor doi a avut loc în Italia, iar alături le-au fost micuții celor doi, Zora și Achim.

Cătălina Grama și Paul Ipate au făcut un pas important în relația lor de aproximativ nouă ani. Cei doi s-au căsătorit civil într-o ceremonie intimă și romantică, desfășurată în Martina Franca, Italia. Cu toate că relația lor este una de durată, lui Jojo i-a luat ceva timp să ajungă la această decizie, însă acum se bucură de momentul special și unic în viața lor.

Iubirea lor a înflorit în timp, iar acum se bucură de o familie frumoasă, împreună cu fetița lor, Zora, și băiatul lui Jojo, Achim, dintr-o căsnicie anterioară. Cătălina Grama a făcut acest anunț special pe rețelele de socializare, dezvăluind că a spus "da" și că și-a unit destinul cu cel al lui Paul Ipate. Postarea emoționantă a cuplului a fost însoțită de fotografii de la ceremonia civilă, unde actrița a purtat nu mai puțin de trei rochii de mireasă.

Citește și:

„Thats amore! Și am zis da! Te iubesc Paul până la cer și după! Paul Ipate, ti amo! #cununiacivila Mulțumesc prietenei noastre Ely Adam pentru styling și sufletul ei minunat! Mulțumesc și pentru rochiile care au fost un vis frumos și Adina Buzatu pentru ținuta impecabilă pe care a purtat-o Paul. Grazie Mille per tutto”, le-a dezvăluit actrița fanilor ei.

Jojo a mai fost căsătorită anterior cu Ionuț Grama, între anii 2009 și 2012, din această căsnicie rezultând băiatul ei. În 2014, actrița l-a întâlnit-o pe Paul Ipate, alături de care și-a construit o viață frumoasă și plină de iubire.

Deși în trecut spuneau că nu au planuri de a se căsători, cei doi au simțit că a venit momentul să-și uneacă detinele pentru totdeauna.

„Oamenii se împart în două sau trei categorii: cei care urăsc actul căsătoriei cu desăvârșire și nu vor să-l vadă, cei care aleargă după el și cei cărora le e indiferent. Eu cred că fac parte din a treia categorie. Nu neapărat că îmi e indiferent, dar sunt în egală măsură ok și cu și fără. (…) Suntem căsătoriți cu sufletul, dar mie nu înseamnă că îmi e frică de el (n.r de act), dar nu am nicio treabă, pur și simplu nu ne-am dorit să facem asta. (…) Ne-am cunoscut la o vârstă matură”, a mărturisit Jojo, pentru Antena Stars.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.