Setari Cookie-uri

Advertorial Companii din grupul PPC România, parteneri oficiali ai Operei Naționale București

Opera Națională București anunță cu bucurie și entuziasm o nouă colaborare strategică, marcând începutul unui parteneriat de o importanță semnificativă cu două dintre companiile din grupul PPC România - Rețele Electrice Muntenia (denumită anterior E-Distribuţie Muntenia și PPC Energy Services. Această inițiativă reprezintă un pas important în implicarea sectorului privat în sprijinirea artei lirice și a baletului, evidențiind dedicarea acestor entități pentru promovarea culturii și a valorilor artistice.

În contextul acestei colaborări, Rețele Electrice Muntenia, companie de referință în domeniul distribuției de energie electrică din România, și PPC Energy Services își asumă un rol esențial în stimularea și diversificarea ofertei culturale în București pentru anul 2024. Cele două companii din grupul PPC România se angajează să sprijine toate premierele, spectacolele de repertoriu și evenimentele speciale, cum ar fi galele și concerte, organizate de Opera Națională București. Prin această implicare activă, Rețele Electrice Muntenia și PPC Energy Services aduc o contribuție semnificativă la extinderea accesibilității la evenimente culturale de înaltă calitate.
Această colaborare reflectă viziunea comună a acestor entități de a susține dezvoltarea culturală a Bucureștiului. Rețele Electrice Muntenia și PPC Energy Services își dedică resursele pentru a aduce un impact pozitiv în comunitatea în care activează, consolidând totodată relațiile cu partenerii locali și evidențiind importanța implicării sectorului privat în promovarea valorilor culturale.
Opera Națională București întâmpină cu entuziasm această colaborare și exprimă recunoștința pentru sprijinul oferit de Rețele Electrice Muntenia și PPC Energy Services în dezvoltarea și diversificarea proiectelor culturale. Această alianță marchează un moment important în eforturile noastre comune de a consolida și promova patrimoniul cultural al României.
Această colaborare va aduce beneficii comunității și entitățile implicate vor continua să lucreze împreună pentru a crea o moștenire culturală durabilă și bogată în capitala noastră.

Despre Opera Națională București
Opera Națională București este cea mai importantă instituție lirică din România. Cu o activitate ce datează încă de la sfârșitul secolului al XIX-lea, instituționalizarea Operei având loc în anul 1921, cu spectacolul Lohengrin de Richard Wagner, dirijat de George Enescu. În același timp, în ceea ce privește domeniul baletului, în 1924, la trei ani de la instituționalizarea Operei Române, Anton Romanovski se stabilește în România, punând bazele primei companii de balet.
Generație după generație, școala românească a dezvăluit valori remarcabile, a căror evoluție s-a remarcat pe scenele internaționale de renume. Există în fapt o preluare de ștafetă ce asigură unitatea istorică a artiștilor aparținând primei scene lirice românești.
Despre PPC
PPC este lider în sectorul energetic din Europa de Sud-Est, deservind 8.7 milioane de clienți pe mai multe piețe din regiune, cu aproximativ 40 TWh de energie electrică furnizată, 77 TWh de energie distribuită și o producție de peste 24 TWh.
În România, companiile care au intrat în portofoliul PPC deservesc 3,1 milioane de clienţi prin reţeaua lor de furnizare şi distribuţie, iar divizia de producție a energiei din surse regenerabile deține o capacitate instalată de aproape 600 MW în 13 parcuri eoliene și fotovoltaice, ceea ce înseamnă 2% din producția curentă de energie electrică a României. Companiile Rețele Electrice operează rețele cu o lungime totală de peste 133.000 de kilometri în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție, și dezvoltă un program de investiții pentru îmbunătățirea calității serviciilor, siguranța și performanța rețelelor și implementarea locală a standardelor de mediu ale grupului PPC. Rețelele electrice operate de către cele trei companii Rețele Electrice numără 287 de stații de transformare și peste 24.000 de posturi de transformare.

Sponsori: Retele Electrice Muntenia și PPC Energy Services
Parteneri media: Europa FM, Radio România Cultural, Radio România Muzical, RFI România, Romantic FM, Radio Seven, Radio Itsy Bitsy, România TV, Kanal D, Zile și Nopți, Agerpres, Spot Media, Ziarul Metropolis, News București, Q Magazine, Marea Dragoste, Leviathan, Ordinea Zilei, București Business, Reușita.ro, 9am.ro., Kudika, Garbo, CursDeGuvernare, Grupul de Presă SEMNAL, Mediatrust


Kudika
9 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.