Setari Cookie-uri

Noul FOREO KIWI face ridurile și punctele negre să dispară!

Într-o lume în care cicatricile, petele, ridurile și punctele negre sunt percepute ca defecte, KIWI a apărut într-un mod eroic, oferind soluții eficiente. Campania care a promovat noua gama s-a numit ”KIWI Sucks Better” și a evidențiat caracteristicile unice ale produsului, în timp ce a încurajat oamenii la conversații și zâmbete.

FOREO a ales drept inspirație pentru lansare o altă campanie de marketing veche de cincizeci de ani a unei companii suedeze renumite, cunoscută pentru excelența în producerea de electrocasnice. Acest brand a susținut că nimic nu e mai nasol decât aspiratorul lor - rezultatul campaniei a fost o reacție ambiguă din cauza faptului că a fost creată pentru piața britanică în anii șaptezeci, când cuvântul „suck” nu implica încă înțelesul de „a fi rău sau neplăcut”. Între timp, în SUA, acest cuvânt a căpătat deja conotații negative, iar campania a fost găsită hilară, mulți etichetând-o drept o gafă de marketing. Cu toate acestea, campania a avut de fapt un mare succes în Marea Britanie - marketerii erau conștienți de sensul american al cuvântului „suck” și sperau că jocul de cuvinte va câștiga atenția în SUA. Evident, au reușit, deoarece și astăzi, campania atrage atenția în cercurile de marketing ca un exemplu clasic cum evoluează limbajul și mesajele de marketing pot face o călătorie surprinzătoare peste granițele culturale.

Citește și:

Fiind un brand mândru de originile sale suedeze, FOREO a folosit acea poveste drept inspirație, considerând-o exemplul perfect unde simplitatea și inteligența câștigă atenția. Prin urmare, campania KIWI Suck Better transpune o moștenire suedeză, prin care FOREO recunoaște că e mai important ca lucrurile să fie făcute într-un mod inteligent, nu neapărat obișnuit.” a declarat Vladimir Cuturilo, director general al FOREO pentru Europa de Est.

Pentru FOREO, totul este despre cine suntem, ce reprezentăm și de unde venim. Dacă fiecare acțiune a unei companii începe cu aceste întrebări, atunci se poate pretinde că acesta are o identitate autentică.

Campania are în centrul atenției produsul KIWI derma - care este un dispozitiv de microdermabraziune cu diamante, ce reface textura pielii de la suprafață. Rezultatul este un ten mai neted, uniform, cu linii fine reduse și un aspect mai tineresc. Este primul dispozitiv de microdermabraziune din lume care nu necesită piese de schimb, deoarece vârfurile sale sunt fabricate din oțel de calitate medicală și diamante Adamas.

Citește și:

KIWI este cel mai rapid, sigur și eficient dispozitiv care utilizează procesul de aspirație perfect calibrată și LED-ul albastru pentru a îndepărta ușor, dar eficient, punctele negre/albe, uleiul și alte impurități care se blochează în pori, exterminând în același timp orice bacterie care cauzează erupții la nivelul pielii.

Noul KIWI este disponibil pentru precomandă pe foreo.com. Vizitează site-ul și oferă rutinei tale de îngrijire un upgrade!

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.