Setari Cookie-uri

Cristina Spătar s-a căsătorit religios cu milionarul Vicențiu Mocanu. Cum a arătat rochia de mireasă de 10 kilograme?

Cristina Spătar s-a căsătorit religios în acest weekend, cu alesul inimii sale, milionarul Vicențiu Mocanu. După ce i-a dăruit un bloc de ziua sa, acum, omul de afaceri a organizat o petrecere de lux în Vâlcea.

Cristina Spătar trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. După ce s-a căsătorit civil în decembrie anul trecut, artista a pășit în acest weekend în fața altarului, alături de alesul inimii sale, milionarul Vicențiu Mocanu. Cei doi s-au căsătorit religios la o biserică din Vâlcea, iar rochia purtată de Cristina a cântărit nu mai puțin de 10 kg, potrivit click.ro.

Artista a ales să poarte la gât un colier cu diamante, iar pe cap a purtat o diademă. Buchetul de mireasă a fost unul cu totul special, artista optând pentru cale albe. Iubitul ei a purtat un costum negru, cu cămașă albă și papion. Nașii celor doi au fost Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, care au venit îmbrăcați în port popular.

Petrecere de cinci stele

Petrecerea de după cununia religioasă a avut loc la un local din Vâlcea, acolo unde mirii și invitații au petrecut până în zorii zilei. Atmosfera a fost întreținută de mulți artiști, printre care Andra, Georgiana Lobonț, Adrian Minune și mulți alții. Evenimentul a fost prezentat de Andrei Ștefănescu.

Citește și:

În ceea ce privește meniul, Cristina Spătar și soțul ei i-au așteptat pe invitați cu cele mai gustoase și fine preparate: creveți crocanți cu sos sweet chili, frigărui din brânzeturi franțuzești și struguri, roastbeef cu muștar rusesc, frigăruie din ou de prepeliță și roșii confiante, cornet de foaie gras și smochine, tartina cu somon fume, salată caesar cu piept de curcan, ansoa și dressing în coșuleț filo, creveți în crustă de cartofi, pachețele de primăvară cu pui și legume și prosciutto con melone, file de butterfish cu orez negru, sparanghel și sos de șampanie, sărmăluțe servite cu mămăliguță, bacon, smântână și ardei iute, mușchi de vită cu sos brun și crevete black tiger, piure de cartofi cu trufe&mix salată și desert cake și tort, notează Spynews.

Citește și:

La petrecere, artista și-a schimbat prima rochie de mireasă și s-a îmbrăcat cu cea de-a doua, una mult mai mulată pe corp, în care a dansat întreaga noapte.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.