Setari Cookie-uri

NOUA Carte de Bucate Herbalife Vol. 2: o conexiune deosebită cu alimentele pentru un stil de viață sănătos

Herbalife România a lansat volumul 2 al Cărții de Bucate Herbalife, o experință culinară ce va transforma modul în care fiecare dintre noi gătește și mănâncă și va aduce un suflu proaspăt asupra felurilor preferate de mâncare.

Cp

Această carte nu este doar despre rețete, ci și despre construirea unei comunități și adoptarea unui stil de viață sănătos.

Cartea de Bucate Herbalife conține 80 rețete noi, unice din Europa și Africa, care sunt structurate în patru capitole. Primul capitol despre “Hrană și strălucire” oferă o serie de rețete delicioase despre cum se poate susține vitalitatea. Al doilea capitol despre “Sport“ vine cu o serie de rețete menite să hrănească sportivul din tine. În cel de-al treilea capitol despre “Wellness“ se regăsesc rețete pentru starea de bine, iar cel de-al patrulea capitol intitulat “Party“ reunește o sărbătoare a deliciilor bogate în nutrienți.

Toate rețetele sunt ușor de preparat și pline de arome, o sursă inepuizabilă de inspirație pentru fiecare masă a zilei. Toate acestea vor încuraja transformarea modului în care pregătim, gătim și savurăm mesele. Fie că îți dorești un mic dejun sănătos și sățios, un prânz reconfortant, o cină ușoară sau gustări sănătoase între mese, în noul volum se regăsesc preparate care să îți satisfacă orice poftă chiar și în perioada Postului Crăciunului.

Citește și:

Codurile QR din acest volum facilitează experiența de cumpărături pentru produsele Herbalife. În plus, cartea conține idei de reciclare în care sunt prezentați pașii de reutilizare a recipientelor într-un mod responsabil, subliniind astfel angajamentul Herbalife față de mediu.

În 2020, Herbalife a fost lansat primul volum al Cărții de Bucate cu 80 de rețete extraordinare, împărțite în 4 categorii diferite: shake-uri și băuturi, fel principal, gustări și deserturi, rețetele fiind ușor de preparat și de integrat în dieta zilnică.

Descoperă o călătorie culinară unică alături de Herbalife!

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.