Setari Cookie-uri

Noua colecţie Pandora ME, pentru o vară a autoexprimării

În această vară, Pandora explorează creativitatea și arta auto-exprimării, prin intermediul noii colecții Pandora ME. O invitație de a experimenta stiluri unice, noile piese încurajează purtătoarele să își exprime fiecare latură a personalității lor, în strălucirea soarelui de vară.

Spune-ți povestea prin stil

Noile modele Pandora ME sunt inspirate din amuletele antice și reprezintă protecție, noroc și speranță.

Ca de fiecare dată, fiecare talisman de tip pandantiv are propria lui semnificație. Un simbol al motivației, noul medalion Busolă reprezintă găsirea sinelui. În formă de dreptunghi cu colțuri tăiate și creat pentru a aduce noroc, noul medalion Pandora ME cu cărți de Tarot combină trei simboluri care nu sunt întâlnite în mod tradițional într-un pachet: o potcoavă, un ochi pătrunzător și un trifoi.

Fie că explorează libertatea prin simboluri precum fluturele sau că emană înțelepciune și putere prin strălucirea semilunii, alegerea pandantivului reprezintă cele mai intime aspecte ale sinelui.

Creatorii Pandora ME

Citește și:

Ca o colecție concepută pentru creatorii conștienți de stil, Pandora își continuă parteneriatul cu grupul Pandora ME: Barbie Ferreira, Evan Mock, Ella Mai și Gracie Abrams, pentru lansarea de vară.

Pandora ME este despre autenticitate și despre libertatea de a fi cine ești tu cu adevărat. Făcând parte din colectivul Pandora ME, am fost încurajată să explorez apariții unice și să exprim diferite laturi ale stilului meu, prin bijuterii”.

Creație și măiestrie

Colecția de vară Pandora ME explorează noi tehnici de folosire a elementelor de design, finisaje metalice și culori. Inelele duble Pavé vin acum în două variante noi de culori – email alb cu argint 925 și email albastru placat cu aur de 14K. Cerceii cu verigă Pavé sunt placați cu aur roz de 14K. Noua colecție Pandora ME încurajează îmbinarea și mixarea pieselor pentru ca exprimarea de sine să fie cea mai eficientă.

Citește și:

Concepute având în vedere viitorul, noile piese sunt realizate în conformitate cu angajamentul Pandora față de leadership în domeniul sustenabilității, toate pietrele fiind create în laboratoare. Fiecare bijuterie Pandora este meticulos finisată manual de meșteri experimentați, iar piesele trec, în medie, prin 25 de perechi de mâini.

#PandoraME #ForEveryME

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.