Setari Cookie-uri

O nouă despărțire în showbiz! Oana Radu și soțul ei și-au spus adio, după 3 ani de căsnicie

Oana Radu a confirmat oficial despărțirea de soțul ei, Cătălin Dobrescu, după 3 ani de căsătorie. Zvonurile cu privire la separarea celor doi au circulat de mult timp în presa, însă abia acum artista le-a vorbit fanilor ei despre ce se întâmplă cu adevărat în sufletul său.

Oana Radu, în vârstă de 29 de ani, a confirmat oficial despărțirea de soțul ei, Cătălin Dobrescu, după ce mai multe zvonuri și speculații au circulat în ultima perioadă în mediul online și în presă. Artista a decis să ofere o singură declarație prin intermediul rețelelor sociale, recunoscând separarea de soțul ei și subliniind faptul că nu se simte pregătită să ofere detalii în acest moment.

Cu toate că a evitat să discute despre situația sa personală în trecut, Oana Radu a ales să spună lucrurilor pe nume. Artista a menționat că, într-adevăr, ea și soțul ei nu mai formează un cuplu și a promis că va împărtăși mai multe informații atunci când va simți că este pregătită.

"Oameni și gagici faine, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase! Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce. Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea! Vă mulțumim!", a transmis Oana Radu pe platformele de socializare.

Citește și:

În ceea ce îl privește pe Cătălin Dobrescu, acesta a precizat pentru Spynews că nu poate oferi detalii despre situația dintre el și Oana și a cerut înțelegere din partea publicului în această perioadă sensibilă pentru amândoi.

„Habar nu am de zvonuri și nici nu pot să vorbesc nimic, că nu știu. Am mai auzit ceva, mi-au mai zis niște prieteni, dar nu știu… Momentan nu pot și nici nu vreau să dau nicio declarație. Vă rog să mă înțelegeți”, a spus Cătălin Dobrescu, pentru Spynews.ro.

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.