Setari Cookie-uri

După 8 ani de zile, Adelina Pestrițu și-a scos silicoanele! Ce a determinat-o pe brunetă să renunțe la bustul generos?

Adelina Pestrițu a renunțat definitiv la bustul generos și a apelat la medicul estetician pentru a scăpa de silicoanele purtate timp de 8 ani.

La împlinirea vârstei de 37 de ani, Adelina Pestrițu a făcut recent o schimbare radicală: a renunțat la implantul mamar pe care îl avea de opt ani. Decizia sa a fost anunțată pe conturile sale de socializare, unde a explicat motivele care au stat în spatele acestei intervenții chirurgicale.

În 2016, Adelina Pestrițu a recurs la chirurgia estetică pentru a-și mări bustul. La vremea respectivă, bruneta nu ezita să vorbească deschis despre alegerile sale, încurajând sinceritatea în discuțiile despre astfel de intervenții. Totuși, recent, vedeta a simțit că a venit momentul să facă o schimbare importantă în viața sa.

"Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea să urmeze. Dacă vă întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproporțiile estetice", a scris Adelina într-o postare pe rețelele de socializare.

Citește și:

Operația a avut loc cu o săptămână în urmă, iar Adelina se simte foarte bine în prezent. Cu toate acestea, vedeta a subliniat că procesul de recuperare necesită răbdare, disciplină și maturitate. Ea a evidențiat că decizia de a împărtăși experiența sa personală vine din dorința de a ajuta și informa alți oameni care se confruntă cu situații similare.

"Desigur, această intervenție a venit la pachet cu o listă lungă de reguli stricte de urmat, multe responsabilități, disciplină, maturitate și răbdare. Răbdarea, pe care de obicei eu nu o am, însă va trebui să o exersez intens de data aceasta, pentru că abia după câteva luni doctorul va decide, în urma evaluărilor medicale, care sunt următorii pași sau dacă vor mai fi alți pași", a adăugat Adelina Pestrițu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.